Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zapomnialem hasla do o2

dautilius2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam problem, nie pamietam hasla do poczty o2, bez sciemy, wiem co moglem wpisac i z jakich liter i cyfr bedzie sie skladalo haslo, jednak nic to nie daje, nie pamietam i tyle, czy jest ktos kto moze mi pomoc, w czyms takim bedzie moje haslo(to tylko przyklad) "marekmariusz150319872811198422dianadajana " wiem dokladnie jakie litery i cyfry. najlepiej prosze o pw, albo instrukcje jakiegos programu co mi to odczyta, dziekuje.

Opublikowano

żadnego bo nie odzyskasz programami

pisz do pomocy technicznej i załatwiaj z nimi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Masz opcję przypomnienia hasła więc WTF czyżbyś chciał komuś ukraść email?

nie no idiota!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakbym kur.... niewiedzial ze jest opcja przypomnienia.nie udzielaj sie lepiej,albo napisz cos z sensem.

żadnego bo nie odzyskasz programami

pisz do pomocy technicznej i załatwiaj z nimi

jak bym chcial to zalatwiac z nimi i wysylac ksero dowodu i umowe to bym do dawno zrobil a nie pisal tu, dlaczego tu sie ludzie wypowiadaja co tylko takie teksty potrafia walic. a programy sa widocznie za malo wiesz. zwykly prosty program mi to zlamie, tylko nie wiem gdzie szukac.

prosze o nie wstawianie tekstow zeby nabic sobie range, dalem pytanie i prosze o dopwiedz, jak ktos nie umie pomoc to niech nawet tu nie pisze.

Opublikowano

to po co pytasz jak nie ma ŻADNYCH INNYCH OPCJI ODZYSKANIA HASŁA poza tymi co na stronie, nie wiem na co liczysz że ktoś włamie sie do bazy danych i odzyska ci hasło ?

jeszcze jest przez SMS jak wpisałeś numer telefonu i odzyskanie za pomocą podpowiedzi

jak ci się nie chce pisać do supportu strony to już twój problem bo to ostateczność przy odzyskaniu hasła

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie no idiota!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakbym kur.... niewiedzial ze jest opcja przypomnienia.nie udzielaj sie lepiej,albo napisz cos z sensem.

jak bym chcial to zalatwiac z nimi i wysylac ksero dowodu i umowe to bym do dawno zrobil a nie pisal tu, dlaczego tu sie ludzie wypowiadaja co tylko takie teksty potrafia walic. a programy sa widocznie za malo wiesz. zwykly prosty program mi to zlamie, tylko nie wiem gdzie szukac.

prosze o nie wstawianie tekstow zeby nabic sobie range, dalem pytanie i prosze o dopwiedz, jak ktos nie umie pomoc to niech nawet tu nie pisze.

Po prostu powiedz że chcesz komuś zapierdolić poczte i tyle .

Są programy ale by hasło odczytać program działa do kilku dni wiedz to bez sensu

Opublikowano

K***a cwaniaku mówisz że są programy które złamią co to hasło to po ch**a się tu pytasz? Idiotom to trzeba być żeby zapomnieć hasło które chyba dla ciebie jest dużo warte. A tak na boku to o2 cię zablokuje po kilkunastu nie udanych próbach wpisania złego hasła. I kim ty jesteś chłopcze żeby mi rozkazywać. Pozatym nadal sądzę że ciśniesz w Metina znalazłeś jakiś mail i się jarasz tym że będziesz miał pro elo kozackie eq czy co tam yheh

Opublikowano

Po prostu powiedz że chcesz komuś zapierdolić poczte i tyle .

tak i pewnie baranie wiem co kto wpisal jako haslo. kurwa nie wypowiadac sie osly,jak nie macie nic madrego do powiedzenia

Są programy ale by hasło odczytać program działa do kilku dni wiedz to bez sensu

K***a cwaniaku mówisz że są programy które złamią co to hasło to po ch**a się tu pytasz? Idiotom to trzeba być żeby zapomnieć hasło które chyba dla ciebie jest dużo warte. A tak na boku to o2 cię zablokuje po kilkunastu nie udanych próbach wpisania złego hasła. I kim ty jesteś chłopcze żeby mi rozkazywać. Pozatym nadal sądzę że ciśniesz w Metina znalazłeś jakiś mail i się jarasz tym że będziesz miał pro elo kozackie eq czy co tam yheh

po pierwsze baranie dawno sie nie logowalem, po 2 takie eq co mam na postaci ty sie w zyciu nie dorobisz,po3 wiem co moglem wpisac idioto(musze cie obrazac bo jestes tepy widze) ,po 4 otworz oczy albo naucz sie czytac , ze nie wiem gdzie szukac. po 5, juz sie nie udzielaj.

to po co pytasz jak nie ma ŻADNYCH INNYCH OPCJI ODZYSKANIA HASŁA poza tymi co na stronie, nie wiem na co liczysz że ktoś włamie sie do bazy danych i odzyska ci hasło ?

jeszcze jest przez SMS jak wpisałeś numer telefonu i odzyskanie za pomocą podpowiedzi

jak ci się nie chce pisać do supportu strony to już twój problem bo to ostateczność przy odzyskaniu hasła

widze ze dla kazdego jak ktos zapomnial hasla i prosi o pomoc to oczywiscie chce sie wlamac, prosze raz jeszcze o odpowiedz na moje pytanie,lepiej niech zaden baran sie nie wypowiada skoro nic nie ma do powiedzenia, czy tak ciezko jest nie pisac!!!!!!!!!!!!!!!! czy lepiej sobie posty nabic, jak bedzie ktos ogarniety to prosze o pw.

Opublikowano

Po pierwsze kultury trochę nie jesteś u siebie w domu...

Po drugie tak masz racje nie mam i nie będę miał bo nie wegetuje w domu przy komputerze i narazie nie gram w żadne gry

Po trzecie idź na czadzeńskiego mentalisty który uwolni twoje myśli w których zawarty jest twój login

Po czwarte skoro wiesz że istnieją to szukaj to nie boli (nie wiem jak ciebie)

Ty sobie obrażaj nie ruszają mnie słowa wieśniackiego gimbusa w sieci.

I bonusik odemnie report <3

Nikt nie odpowie bo nie ma takiej możliwości, możesz próbować twoich uniwersalnych haseł jak to nie pomoże to nie licz na więcej...

Opublikowano

Po pierwsze kultury trochę nie jesteś u siebie w domu...

Po drugie tak masz racje nie mam i nie będę miał bo nie wegetuje w domu przy komputerze i narazie nie gram w żadne gry

Po trzecie idź na czadzeńskiego mentalisty który uwolni twoje myśli w których zawarty jest twój login

Po czwarte skoro wiesz że istnieją to szukaj to nie boli (nie wiem jak ciebie)

Ty sobie obrażaj nie ruszają mnie słowa wieśniackiego gimbusa w sieci.

I bonusik odemnie report <3

bym dal plusa bo mnie lamusie rozbawiles, a wiesniarka to widze z ciebie, skoro najpierw pisze ze zajebie komus emaila, a jak w gacie dostaniesz to placesz, wiesz gdzie mam twoj raport... bo sie przejalem.powiedz mi na chuj tu sie udzielasz, powiedzialem nie pisz i tyle to w gacie nie bedziesz dostawal. a po 2 czy tam 10 zebys byl na moim poziomie to lata swietlne przed toba i twoja inteligencja. nie udzielaj sie prosze albo idz do kolezanki moze z toba pogada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opublikowano

Oczywiście kultura osobista jest twoim największym atutem...

Hmm właśnie każdy widzi twój mega wysoki poziom...

Do tego super pamięć...

"a jak w gacie dostaniesz to placesz"

Nie wiem co chciałeś mi przekazać pisząc to

Dałem ci 2 rady co masz zrobić, więc się nie rzucaj i pewnie regulaminu nie czytałeś?

Opublikowano

Oczywiście kultura osobista jest twoim największym atutem...

Hmm właśnie każdy widzi twój mega wysoki poziom...

Do tego super pamięć...

"a jak w gacie dostaniesz to placesz"

Nie wiem co chciałeś mi przekazać pisząc to

Dałem ci 2 rady co masz zrobić, więc się nie rzucaj i pewnie regulaminu nie czytałeś?

czy ty naprawde masz cos z glowa tepaku, na chuj tu sobie posty nabijasz, lubisz zeby ci ublizac czy co jest czlowieku z toba.won stad, tak ciezko to zrozumiec.

prosze o zamkniecie tematu, nie da sie wstawic tematu i uzyskac odpowiedzi zeby jakis lamus sobie nie zaczal postow nabijac.narazie. do wszystkich, kurwa jak jest proste pytanie , to odpowiadajcie jak cos wiecie ,jak nie tmacie nic do powiedzenia to won ( i wez tu sie nie wkurwiaj ). koniec tematu

Opublikowano

Bo jak ja nie? Pozatym powodzenia w zgadywaniu hasła, spróbuj 123456 wątpię żebyś na to zgadł.

I tak jesteś tu spalony ziomuś, po twoim pokazie nikt ci nie pomoże heh

Opublikowano

Bo jak ja nie? Pozatym powodzenia w zgadywaniu hasła, spróbuj 123456 wątpię żebyś na to zgadł.

I tak jesteś tu spalony ziomuś, po twoim pokazie nikt ci nie pomoże heh

ty jeszcze tu , kurwa ostry łoś widze. ziomka to znajdz sobie na podworku!
Opublikowano

Używałeś opcji "zapamiętaj hasło" dla firefoxa?

jak tak to:

Firefox -> Opcje -> bezpieczeństwo -> zapamiętane hasła

Póki co tylko to mi do głowy przychodzi.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Używałeś opcji "zapamiętaj hasło" dla firefoxa?

jak tak to:

Firefox -> Opcje -> bezpieczeństwo -> zapamiętane hasła

Póki co tylko to mi do głowy przychodzi.

dzieki za info,to juz sprawdzalem , nie mam tam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...