Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet w hamachi, easyvpn - przejdzie?

robotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Może jeżeli źle myślę proszę się nie śmiać, jednak mam pomysł zrobić internet w VPN (hamachi i Easyvpn) o ile dobrze rozumuje pliki przechodzące przez VPN nie będą sprawdzane, sieć nałożona na hasło, typ P2P więc... Ja już szykuję testowe "strony" i komunikatory :D

Chętnych zapraszam na PW, ale zostaje pytanie czy dobrze rozumuje :D

Hamachi:

Alfanet1/5

h:

1234

-narazie brak żadnych stron dziś postaram się coś zmajstrować :P

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

nic nowego nie stworzyłeś przecież od tego jest sieć VPN, ja gdziekolwiek na świecie jesteś jesteś zawsze z pod jednego IP i z jednego miejsca

już widze jak rodzice pozwalają dziecku trzymać komputer 24h na dobe przez cały tydzień :)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

chcesz się założyć :D mała czarna skrzynka, pod biurkiem trzymana :D router w pokoju :D hasła znam tylko ja :P więc co jest przeszkodą ?

i nie takie dziecko... ale nie będę się sprzeczał... z "dorosłymi"

Opublikowano

sam nie wiesz co mówisz, nie znasz wydatków jakie trzeba by ponieść na utrzymanie takiej sieci by zapewnić jej stabilne działanie. dla kilku osób możesz sie bawić w darmowe programiki na winsows , dla większej ilości użytkowników jeden serwer to już staje się mało

zresztą takie sieci już od dawna istnieją a dostęp do nich jest płatny bo nikt raczej charytatywnie nie będzie się tym zajmował przez całą dobę

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie znam wydatków? osobiście zbierałem na komputer, serwer... wiem ile kosztuje utrzymanie serwera w kwestii prądu, internetu.

umiem obliczyć co ile, i jak, wiem co to praca, rodzice wiedzą o tym. nawet jeżeli ktoś mógłby być moim ojcem, dziadkiem, pradziadkiem... mnie to nie obchodzi. tworze to na hamachi, easyVPN bo większość ludzi używa tych programów więc nie wiem o co chodzi... nie chcecie nie podłączajcie się. nie każe wam, ci co są zainteresowani, zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...