Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]M6A2E1 co to za czołg ?

ReaV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przed chwilą spotkałem taki oto czołg:

shot013xr.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Było to na serverze EU, sprawdzałem drzewko amerykańskich ale takiego nie ma o.O Więc powie mi ktoś skąd to coś sie tam wzięło ? xD

Opublikowano

To czołg prezent, przez chwile był dostępny w sklepie z prezentami. Dostają go wybrani gracze ale nie pamiętam za co.

Opublikowano

Jak wchodziła chyba pełna wersja to można było sobie kupić jako prezent. Kosztował z 80 euro.

Opublikowano

Kiedy kończyła się beta i codzienne złoto ;( to wszystkie konta były resetowane i wtedy otworzyli tego wota, którego znacie dzisiaj. Przed tym jak go otworzyli można było sobie kupić pre-order, czyli zamówić wcześniej konto z bonusami. Były trzy warianty, a ten na obrazku jest najdroższy z nich. Najtańszy nie pamiętam jaki i czy dawał czołg premium, średnio drogi dawał PZ V-IV (pantera z wieżą PZ IV), a najdroższy dawał M6A2E1. Każdy wariant dawał też odpowiednio do ceny złoto.

Bywalec
Opublikowano

Jest to czolg ktory sie dostawalo za granie na BECIE

A dokładnie za 1000 bitew w becie.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

Nie jest to czołg który się dostawało za 1000 bitew w wocie. Za 1000 bitew w wocie podczas bety dostawało się M4A2E4 jak dobrze pamiętam, a to jest M6A2E1. Są to zgoła inne czołgi, które nie mają nic do siebie, więc nie wiem skąd taki pomysł.

Bywalec
Opublikowano

Nie jest to czołg który się dostawało za 1000 bitew w wocie. Za 1000 bitew w wocie podczas bety dostawało się M4A2E4 jak dobrze pamiętam, a to jest M6A2E1. Są to zgoła inne czołgi, które nie mają nic do siebie, więc nie wiem skąd taki pomysł.

Mój błąd. Pisałem to z pamięci więc myślałem, że to ten :P.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

kamil0022 ma racje i do teraz ;/ w tym problem.

Nie ma racji, Tego czołgu ani przez chwilę nie można było kupić jako zwykły czołg premium. Dostawało się go razem z najdroższym pre-order - tak jak już pisali wyżej. Nie jestem pewien, ale jak startowały gifty to można było nabyć paczkę M6A2E1+30k gold. Teraz widzę tej paczki nie ma - zawartość dokładnie taka jak pre-order.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...