Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Dostalem bana na komputer !

Texxior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up.

mózg se zamknij...

@topic.

http://www.mpcforum.pl/topic/284394-tutjak-zmienic-adres-mac-karty-sieciowej/

ogarnij ten temat i napisz czy działa.

Opublikowano

Zobacz ten TuTek:

http://www.mpcforum.pl/topic/418704-smac-20-obsluga/

lub:

http://www.mpcforum.pl/topic/284394-tutjak-zmienic-adres-mac-karty-sieciowej/

@UP szybszy

Specjalista
Opublikowano

heh ludki bany na mac odeszły już do lamusa

dostałeś bana i koniec, nexon banuje na ID dysku twardego żeby mali hackrzy nie umieli tego obejść

jest jeden bezpieczny sposób, przeinstalowanie systemu operacyjnego (na co u większości dzieci rodzice nie rozwolą a sami nie potrafią lub nie mają płytki, dlatego nexon na to banuje)

a drugi to zmiana ID dysku, jednak zbyt radykalne zmiany spowodują błędy i utracisz system i wszystkie dane

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

@EPE

to, ze Ty dostałeś bana na te Twoje IP dysku tzn. że widocznie miałęś strasznego pecha albo hackowałeś non stop jak głupi...Nexon nie banuje za 5-6 razem od razu na jakieś Twoje ID dysku...;/ moje 50 banów i zaden z nich nie był na ID dysku więc...

@topic

spróbuj tak jak koledzy wyżej...ale wydaje mi się, że jeżeli DOBRZE zmienisz adres mac to powinno pomóc :)

ehh.:)

Specjalista
Opublikowano

@EPE

to, ze Ty dostałeś bana na te Twoje IP dysku tzn. że widocznie miałęś strasznego pecha albo hackowałeś non stop jak głupi...Nexon nie banuje za 5-6 razem od razu na jakieś Twoje ID dysku...;/ moje 50 banów i zaden z nich nie był na ID dysku więc...

@topic

spróbuj tak jak koledzy wyżej...ale wydaje mi się, że jeżeli DOBRZE zmienisz adres mac to powinno pomóc :)

Ilove ja nigdy nie dostałem bana bo nie hackuję, gram w tą grę od 2 lat i nigdy nie użyłem hacka ani moda na tym acc

a skąd wiem o banie na płyte główną?

bo mnóstwo ludzi na TSie prosi mnie abym im pomógł, a zmiana MAC nic nie daję dopiero reistall windowsa

jak na to wpadłem? kiedyś dostałem bana na perma na TS(wszedłem pijany na TSa), ale akurat robiłem reinstall i po reinstalu nie było już bana

i jak ludziom radzę aby przeistalowali windowsa to często pomaga, zresztą były już takie tematy na forum i mieli podobną sytuację

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...