Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zacząć grę.

Skorpion.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jak w temacie napiszę, jak zacząć przygodę w nfs world'dzie.

1. Wchodzisz na stronę: world.needforspeed.com i rejestrujesz się. Pobierasz grę.

2. Po pobraniu gry instalujesz i potem wchodzisz do niej. Logujesz się na swoje dane i czekasz, az się s'path'nie. Klikasz "graj".

3. Gdy wejdziesz do gry wybierasz auto takie, jakie do Ciebie pasuje.(Ja polecam Mazde Mazdaspeed 3)

4. Wychodząc z garażu masz pierwszy wyścig z NPC.

5. Po wyścigu, na początek robisz

parę wyścigów dla "pojedynczego gracza" po to aby przetestować auto i nauczyć się jeździć<jeśli nie umiesz>.

5. Jeśli juz ogarniesz grę<+/- 7,8 wyścig> to mozesz juz robić wyścigi wieloosobowe, by wbić levele< wieloosobówki dają co najmniej 2x więcej kasy i repa od pojedyńczych>

6. Po paru wyścigach gdy będziesz lepszy to mozesz juz robić ucieczki druzynowe, trwają długo, ale i dają wiele.

7. Gdy jesteś juz niezły, to robisz TYLKO wyścigi wieloosobowe, bo pojedyncze bardzo mało dają. Oraz takze warto robić ucieczki pojedyńcze, na 5 lvl policji leci dużo kasy i repa.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Wszystko super ;d chociaż wolę w pkt 7 pościgi osobowe. Myślę, że na nich jest szybszy zarobek i reputacja. Do tego masz dużą szansę, że dojedziesz, a wyścigach na skromnyym miejscu praktycznie nic nie dostajesz ;d

jLRw2A6.png

Opublikowano

Ok, zmieniłem, by nie wprowadzać w błąd. Ma ktoś jeszcze jakieś zastrzezenia, bo to ma słuzyć nowym graczą, aby byli pro :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ej, sorry że się przyczepie, ale muszę bo taki jestem. ;d

Ale chyba nie ma co tu podpinać, punkty napisane tak jak byś chciał a nie mógł - podpinane poradniki powinny zawierać tone informacji, powinny być estetyczne i zilustrowane.

@down, okej luz ;d

lownfast

Opublikowano

Dobrze. Na początku pisałem, żeby podpiąć ten poradnik jak jest wystarczająco dobry. Ale mam nadzieję, że komuś pomógł...

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Zacznijmy od tego ,że a w sumie syilvia była najlepsza teraz najlepszym autem jest Toytoa.

Opublikowano

ja tam bardziej polecam jazdę "all in" ponieważ tam idzie najwiecej expa.. na 28 poziomie przy użyciu buga idzie 2k expa 3-4 k kaski

nowe acc strielock275!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...