Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dropek

wilku95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zrobiłem se dropka i nie wiem gdzie dropic mam glewie+9 i resztę eq +6 . Próbowałem na imha ale mi w pół godziny poleciały tylko jesionki . Wiec chcę się dowiedzieć gdzie dropic z zyskiem i szybko . (posiadam rękawice złodzieja )

QQmor3_eune_92_4_logo.png

Opublikowano

A łuczniki na początku wejścia z Jinno na doline ? albo w jinno na m2 koło mostu tam gdzie jest spot ? Ew metki lej i ku/ kamienie duszy sprzedawaj

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

mówiłem ze bylem w imha (m3) bo bilem dużo na ezotach ale żaden nie poleciał ;/ a fms na dzikich łucznikach poleci czy raczej nie;) dawno na pl nie grałem xD

QQmor3_eune_92_4_logo.png

Opublikowano

ja bym Ci polecal isc na dzikusy i wbic temu dropkowi 35 zrobic boja i isc na metki

podczas expa na dzikusach tez jest fajny drop :)

z rekawica di 30 lvla dropniesz okolo 5 marmurkow do tego jakies ks poli sun zi itp :)

moze jeszcze jakis itemek z pz sie trafi :)

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Tak jak użytkownik wyżej powiedział - gdy robiłem nie dawno dropka - 35 lvl, podczas exp'a wypadły mi cztery marmury, dwa koziki i jeden FMS, jest to na prawdę niezły drop całkiem dużo warty więc proponuję Ci wbicie tego 35 poziomu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...