Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki Serwerowe 2012 (BEZ BAZY MYSQL)

KamilSala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No skoro wam sie nie podoba to nie ma ;x

A tak apropo wgrałem nowe game i kilka poprawek, nie daje tu gotowca ze wszystkim zrobionym żeby dedyki mialy gotwe pliki i dzieciaki sie pchały na posady HA.

Zreszta takie jest juz to Forum wole już MPCforum.pl tam o wiele lepiej sie wyrażają.

Opublikowano

Zobaczyłem pliki i mogę powiedzieć, że gówno wg. mnie.

Siedząc na nich nie mogłem się połapać co od czego jest.

Pliki 2012? Synu tam nawet nie ma gejma 2089 tylko 1765 od epvp.Pozmieniałeś tylko foldery i nazwy plików. Do skryptów dodałeś jakieś niby "loading"

echo -e "\033[31m \n [================================ ]99%\033[0m"

Chłopaku mało się znasz na plikach. Serwer ma się odpalać szybko i najlepiej bez zbędnych komentarzy.

Rozumiem jeszcze gdyby nazwy plików były poprawnie ponazywane ale plik db nazwać mysql? Db jest tak jakby "łącznikiem" mysqla z gejmem. Piszesz coś takiego później przedszkole pobiera i mówią" a teraz odpalę program MyYSyKuULy" robiąc pliki i je udostępniając musisz pamiętać o ciemnej masie takich jak Endymion_(zawsze na propsie) i zawodowcu.

Sumując.

Zmiana folderów i plików nie znaczy stworzeniu nowych plików. Jeżeli z edytowałbyś game to mógłbyś napisać, że to dev nr. 2189 np. a tak to jest gówno.

Ale za uporządkowanie logów mogę się pochwalić.

Opublikowano

Ciekawe w jakim sensie locale było "zbugowane" skoro błąd w odczytywaniu map z game należał do hm.. zbyt ograniczonej struktury plików, heh.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Okej, to ja sobie pobiorę game 2455 i dam do tych plików na MPC, zaświadczam Ci, że kumaci nie pobiorą :*

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...