Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamiana HasŁa

piotrekq91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamienilem sie z gostkiem kontami w WR i dal mi odp a ja jemu i chce sie dowiedziec jak krok po kroku zmienic haslo.

Z gory THX

Hej czołem!!! Pytacie skąd się wziąłem :D

Fajna gra

Opublikowano

wpisuje nowe haslo i klikam save changes i WRONG sie pojawia dlaczego? POMOCY

Za dobra pomoc (i szybka) dam 3x5

Hej czołem!!! Pytacie skąd się wziąłem :D

Fajna gra

Opublikowano

Heh...Czyli nie potrzebnie temat ^^ Glupota ludzka nie zna granic.....Zamieniles sie on dal Ci zla odp :) Prawie kazdy tak robi, w 97% sa to dzieci :P Mysle ze juz masz po acc jesli nie mozesz zmienic hasla !

P.S Bardzo mozliwe ze to bylo public acc, badz nie znal odp i dlatego sie z toba wymienil. Czyli padles ofiara oszustwa :D

Opublikowano

co można źle robić podając odpowiedź na pytanie - podawać złą odpowiedź!!!!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

nie zawsze tak jest ... moj znajomy ma cos takiego ze zna odpowiedz i ta odpowiedz odpowiada tylko na pytanie maiden name czy cos takiego tzn. imie twojej matki i on musi kilka razy resetowac strone zeby wyleciala ta podpowiedz wiec sprobuj tak robic ze resetujesz i patrz czy ci sie zmienia pytanie ,a jak nie to nie wiem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...