Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Z uruchomieniem ca

misiu1125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc wszystkim mam problem włonczyłem sobie combat arms i gdy ten ludzik sobie przeszedl to wyskoczyl mi bład

Unable To Run The Game due to the client file being corupcet

Opublikowano

Pierwsze co powinno się robić przy tego typu błędach to reinstal gry lub ręczny update patcha..

@natan1234

A co ja jestem duch święty z Lenartem, że wiemy, że Ci na GG spamował ?!

To jak robił reinstal 10 razy to niech napisze w temacie, a nie na GG gdzie tą rozmowe widziały 2 osoby a nie 30 z tego działu.. Ogarnij się i na następny raz nie kozakuj.. Bo taki wygadany jesteś, a jak ktoś cie pociśnie to bulwers..

Opublikowano

PAN jak nie wiesz to nie pisz.

Masz jakieś mody pewnie bez bypassa tutaj link do bypassa

http://www.mpcforum....ass-undetected/

Jak nie wiesz czy masz mody bo np Kumpel ci dał zrób reinstall CA

Cwaniactwo nie zawsze pomaga.

@topic.

Zainstaluj CA w miejsce docelowe.

Jeśli problem dalej się powtarza pobierz od nowa instalkę, zainstaluj w docelowe miejsce na dysku i zrób update.

Powinno pomóc, gdyż najwidoczniej coś faktycznie źle się pobrało/ zainstalowało.

Opublikowano

Cwaniactwo nie zawsze pomaga.

@topic.

Zainstaluj CA w miejsce docelowe.

Jeśli problem dalej się powtarza pobierz od nowa instalkę, zainstaluj w docelowe miejsce na dysku i zrób update.

Powinno pomóc, gdyż najwidoczniej coś faktycznie źle się pobrało/ zainstalowało.

Pisał mi na gg ze reinstal robił z 10 razu wiec nie moze być od pobrania może hs wykrywa coś w innych folderach jakieś mody do ca lub hacki itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...