Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Zdobywanie xp Pzkpfw38 nA

RockYea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mój problem polega na tym, że kompletnie nie wiem jak mam grać tym czołgiem. Na scouta jest za wolny ( a losuje mnie w takich bitwach, że nic nie wskóram swoim 5 cm działkiem ). A do kompani do IV tieru nie moge dołączyć . A ma ktoś jakieś propozycje ? Myśle, że przyda się to nie tylko mi ale innym osobom chcącym iść na Pz IV .

Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi.

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Wiesz dobra strategia ale trzeba sie jednak nameczyć spoooro czasu żeby uzbierać 14k doświadczenia. Ten temat czytałem nieraz. Nie jestem zielony kompletnie w tę grę miałem już dwa konta na jedny KW na drugim SU-100 ale pech chciał że jedne oddałem a drugie banik pochłonął. A więc jakieś jeszcze rady macie ?

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

pz na można pograć w bitwach do6go/z 1/2 7mymi tierami całkiem fajnie. Może nie jest to t-50 ale namieszasz sporo.

Grając moja t-50 nigdy nie lecę do przodu scoutować, pomijam bitwy z większością tierów 8/9. Bez problemu powinieneś gryźć każdy tier 5ty i dużo 6 tych. Nie atakuj grup przeciwników, nie bój się kampić. Pz na to naprawdę fajny czołg, nie wiem na co narzekasz.

Opublikowano

Zwróciłem uwagę na twoją sygnę teraz, mi gra tego typu czołgami zaczęła sprawiać przyjemność po ok. 2500 bitwach. Przy obecnych +3000 potrafię sporo namieszać. Nie przejmuj się niepowodzeniami, z czasem wypracujesz taktykę.

Opublikowano

PzNa to dobry czołg jeśli losuje go do bitew z podobnymi tirami wtedy można zaszaleć

Jak losuje do wyższych tierow to polecam ochraniać arty a jeśli już zaczynamy przegrywać to próbować zajechać czołg od tylu i strzelać w niego

up

zagraj sobie amx38 to zmienisz zdanie :)

dJ.jpg

Opublikowano

No właśnie na swoich tierach zapewne wymiata, już prawie wszystkie części w nim wymieniłem ( 5 cm działo, gąski, wieżyczkę i silnik ) teraz tylko czekać na dobre losowanie. A co myślicie o kompani dla tego czołgu ? Wiem że w juniorze nie zagram, ale średnia ?

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...