Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hack strony

Gość Locarno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zhakować stronę w taki sposób jak tutaj http://biuro-gov.cba.pl/

A tutaj dowód że nie tylko ta strona http://biuro-gov.cba.pl/ upadła w ten sposób

http://www.google.pl...l0l0l0l0l0ll0l0

Link powyżej wyszukuje linki do stron które zostały zhakowane w taki sposób jak zhakowali http://biuro-gov.cba.pl/

Jak przeprowadzić taki atak ?

Jak wszukalem inne strony zhakowane w taki sposob ?

Skopiowalem czaszkę która się pojawia na stronie biuro.gov.cba.pl i wkeilem ja do googla i taki efekt wyszedl ze znalazlem strony ktore zostaly zhakowwane w podobny sposb

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Załatw ekipę i atakuj ddos´em.

Raczej sam takiej strony sam nie rozwalisz.

Polecam przeczytaj na początek ksiązkę Szkoły Hakerow.

Opublikowano

przecież to nie jest nawet żadna strona rządowa, zwykła stronka na darmowym hostingu cba.pl . co tu było do "hakowania" ?? założyć stronkę , dodać alias i pochwalić się że jest się best hakerem włamującym sie na strony rządowa. kolejna żenująca akcja dzieci pseudointernetu z pod znaku anonymous :/

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@ robem

Niee.. to gimbusiarnia chce się poczuć jakby byli Anonimowymi -.-' . Taki lans jakby tu ująć.

Tylko szkoda, ze rodzice tych idiotów ucierpią na tym ;).

@ TOPIC

Człowieku to cba.pl, a więc jakiś gimbus sie bawi w imitacje hakiera.

Książka SzKOŁA HAKERÓW to jest pic na wodę ... nie ma nic konkretnego w niej. Chcesz zostać hakerem to musisz sam zdobyc materialy a nie jest to dosc latwe bo hakerzy ukrywaja sie przed władzami i słuzbami specjalnymi. Dlaczego ?! Dlatego, ze mogliby isc do paki . Domeną hakerów jest nieujawnianie sie w zaden sposób.

DDoS to żadne bycie hakerem -.-' . Prawdziwy hacking to coś konkretnego np: wykradanie danych , podmiana stron(de facto wlamanie na strone i zaaplikowanie swoich plikow.) i jeszcze wiele innych, ktorych nie wypisze ze wzgledu na ryzyko prawne).

jqeuR.png

Opublikowano

@ UP Thx że odpowiedziałeś na moje pytanie ....

To jakby odpowiedzieć komuś :

- Czemu samochód jeździ ?

- Bo ma silnik !

OMG :@?

Chciałbym się dowiedzieć skąd mają tą wiedzę jak nikt tego nie uczy ....

r718w5.png

Opublikowano

@ UP Thx że odpowiedziałeś na moje pytanie ....

To jakby odpowiedzieć komuś :

- Czemu samochód jeździ ?

- Bo ma silnik !

OMG :@?

Chciałbym się dowiedzieć skąd mają tą wiedzę jak nikt tego nie uczy ....

Sami się uczą, znajdują dziury w zabezpieczeniach i to wykorzystują. Proste i logiczne.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

No nie takie proste....

Nie da się uczyć z niczego...

Zaraz coś sam poszukam.

Da się, wystarczy znajomość języków programowania, lata doświadczenia, metoda prób i błędów i szukasz dziur.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

znajomość języków programowania wcale nie jest wymagana, podstawą jest znajomość protokołów internetowych, budowy sieci i administracji, bez tego nawet nie ruszy nic

niema i nie było nigdy żadnego uniwersalnego programu do włamywania sie czy do znajdywania błędów, to wszystko trzeba samemu wyłapać czy sie dowiedzieć, samemu znajść sposób włamania bo za każdym razem jest on inny i przeprowadza sie go inaczej

zresztą to na forum raczej znajść takiego hakera było by bo ponad 90 % to użytkownicy produktów microsoftu, a linux jak to uczą w szkole to TYLKO KONSOLA i system dla hakerów

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

ja nie jestem żadnym hackerem ale przypuszczam że prawdziwi hackerzy nie korzystają z windowsa ani nie muszą posiadać dużej wiedzy komputerowej

bo teraz są takie narzędzia jak metasploit framework, armitage, sqlmapy, aircracki, sniffery i inne pierdoła że wystarczy znać kilka komend i już można hackować to co jest wokół nas

Opublikowano

bez komentarza... znać tylko kilka programów to już jest śmieszne

sam np aircrack to pięć różnych programów które trzeba wiedzieć jak użyć bo każdy z osobna na nic się nie zda nie mając danych z innego, zresztą wszystkie co wymieniłeś też nic same z siebie nie robią, należy wiedzieć jak użyć programów a to doża różnica. przy małym zasobie wiedzy można co najwyżej robić gówniane ddosowanie witryny albo pobawić się w snifowanie własnego komputera

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

bez komentarza... znać tylko kilka programów to już jest śmieszne

sam np aircrack to pięć różnych programów które trzeba wiedzieć jak użyć bo każdy z osobna na nic się nie zda nie mając danych z innego, zresztą wszystkie co wymieniłeś też nic same z siebie nie robią, należy wiedzieć jak użyć programów a to doża różnica. przy małym zasobie wiedzy można co najwyżej robić gówniane ddosowanie witryny albo pobawić się w snifowanie własnego komputera

Przy małym zasobie wiedzy można:

złamać sieć bezprzewodową, hasło do rutera, wykonać atak sqlinjection, włamać się do kompa znajdując tylko jego ip, generować niebezpieczne skrypty w php, szyfrować je,

generować niebezpieczne programy pod windę.

I pewnie wiele więcej o czym ja nie wiem

• 1 rok później...
Opublikowano

Ja jestem szczerzę ,, małym hakerem" , dużo się uczę z książek , czytanie wieczorami itd.. Uczę się juz 6lat i nawet nawet ale ciągle mi mało;)

Polecam Linuxa do włamywań.

tibiabot - boty, mc, skrypty, redbot

Opublikowano

A tak BTW skąd hackerzy biorą wiedzę na temat hackingu ?

Jeśli nigdzie jej nie można znaleźć ?

Tak z ciekawości pytam..

Nigdzie nie można znaleźć? Nie rozśmieszaj mnie. wpisz w google sql injection, nie dziękuj.

@ robem

Niee.. to gimbusiarnia chce się poczuć jakby byli Anonimowymi -.-' . Taki lans jakby tu ująć.

@ TOPIC

Książka SzKOŁA HAKERÓW to jest pic na wodę ... nie ma nic konkretnego w niej. Chcesz zostać hakerem to musisz sam zdobyc materialy a nie jest to dosc latwe bo hakerzy ukrywaja sie przed władzami i słuzbami specjalnymi. Dlaczego ?! Dlatego, ze mogliby isc do paki . Domeną hakerów jest nieujawnianie sie w zaden sposób.

DDoS to żadne bycie hakerem -.-' . Prawdziwy hacking to coś konkretnego np: wykradanie danych , podmiana stron(de facto wlamanie na strone i zaaplikowanie swoich plikow.) i jeszcze wiele innych, ktorych nie wypisze ze wzgledu na ryzyko prawne).

8k zombi na botnecie bez żadnego zabezpieczenia, gdzie jest twój bóg teraz?

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

@ robem

@ TOPIC

Proszę Cię człowieku nie wypowiadaj się, bo widać z daleka, że nie masz o tym zielonego pojęcia.

Opublikowano

DDosem możecie obciążyć tymczasowo stronę, takie włamy ze zmianą treści to raczej hakierowanie przez ftp, nie wiem jakie programy do tego służą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...