Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOCY] problem z zakupem broni ;/

haterxd666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was, ostatnio chciałem kupić l85a1 na g1 ale po kliknięciu "apply to my acc"

nie dostałem broni, a credyty znikneły ;/

Dowiedziałem się, że można napisać ticketa ale nie wiem jak, jak kto pomoże będzie kilo + ;D

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/470262-tut-jak-napisac-ticketa-wzrory-ticketow/

Sprawdź dokładnie czy nie doszło, sprawdź czy nie wysłali ci nic na e-mail.

W ostateczności ticket, tuta wysłałem ci wyżej.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Tak tam kliknąłem

Marne szanse, że odzyskam :D?

a więc to było tak ^^

kupiłem 400g1 i premke na playspanie aktywowałem oby 2

chciałem kupić l85a1 kiedy kliknąłem i want this pojawiło się apply to my account, jak zawesze

kiedy kliknąłem apply to my account pojawiło się takię kółeczko ( sygnalizuje chyba: czekaj zaraz dodam tego itemka Ci do konta)

kręciło się zawsze krótko i od razu dostawałem broń

jednak teraz kręciło się 2H kręciło by się dłużej ale wyłączyłem stronę

kiedy ponownie włączyłem broni nie było a g1 credits miałem - koszt tej broni ;/

Opublikowano

poczekamy zobaczymy ;P

hahaha lajcik ;D

Thank you for contacting GamersFirst Payments Support. We are sorry to hear you are experiencing these difficulties.

We have now added the missing L85A1 for 30 days to your account. Please verify this by logging into your account.

We apologize for any inconvenience this may have caused. If you have any additional inquiries, please submit a new ticket.

We appreciate you taking the time to contact us.

Opublikowano

Nie wiem czy to wstawiłeś na dowód że problem rozwiązany czy po prostu nie wiesz co to znaczy. Jeśli to drugie, to ja Ci przetłumaczyłem :)

Dziękujemy Ci za kontakt z supportem GamersFirst. Przepraszamy za wszystkie trudności. Dodaliśmy do Twojego konta L85A1 na 30dni. Proszę sprawdzić to poprzez zalogowanie się na konto. Przepraszamy za wszystkie niedogodności. Jeśli dalej masz problemy, prosimy o napisanie nowego ticketa. Dziękujemy za poświęcenie czasu na kontakt z nami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...