Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Srebne bronie

Creep2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no więc do rzeczy

- Wgrałem nowe bronie lodowe i wgl widać bron w eq widać bron w tle (grze ) tylko właśnie to jest ten problem one wszystkie są srebrne ..

W item_list to na pewno nie jest bo sprawdzałem i gdzie to może być?:P

I jak to zrobić prosze o pomoc xDD

Opublikowano

@up

Boże kochany jak patrze na Twoje posty to każdy jest albo powtórzeniem tego co już było albo kompletnie bez sensu.. sory ale taka prawda.

tylko po to pisałem,ale

@topic żebym nie dostał %..

Sprawdz czy spakowałeś w ogóle teksturę, a jak spakowałeś to sprawdz czy w dobrej lokalizacji - takiej jak w granny.

Opublikowano

Cytuje :

Sprawdz czy spakowałeś w ogóle teksturę, a jak spakowałeś to sprawdz czy w dobrej lokalizacji - takiej jak w granny.

Z nas 2 to Ty kochany nabijasz posty ;-) pisząc to samo co ja ;x Ps Ja Temu użytkownikowi pomagałem na gg więc jeśli nie wiesz siedz cichutko ;)

Opublikowano

To chyba jasne że jak coś wypakowywuje to musi spakować tak? twoja wypowiedz tu jest zbędna.. Packer ma 2 opcje wypakowywania i pakowania więc się nie wykazałeś mistrzu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...