Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wypowiedzi prof. zapasów

KrzyQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakładam temat w którym będziemy mogli wymieniać się znanymi nam śmiesznymi wypowiedziami prof. zapasów - Andrzeja Suprona

1.To ja zacznę podczas negocjacji kontraktu cm punka poruszona została kwestia lodów wwe i łyżeczek oto co odpowiedział Andrzej Supron: "...na tych łyżeczkach żeby można było brać do buzi" a tutaj filmik, od 6:55 się to zaczyna http://www.youtube.c...h?v=_X7VqG_GzHU

2.Komentarz na temat Brudusa Claya

"Wygląda jak wielki miś z opóźnionym zapłonem."

3."Już był w ogródku i witał się z gąskami"

@Edit ludzie nie spamujcie, jeżeli was jego wypowiedzi nie śmieszą to się po prostu nie udzielajcie

Opublikowano

A no z tych wypowiedzi można się mocno pośmiać. Np: "rączka nie dostała ale nóżka dostała" (walka CMPunka o pas) lub "Ty go bij a ja lece po kij"

darkness3.png

Opublikowano

Aha, nieśmieszne.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

temat o tyle bezsensowny, że jego wypowiedzi nie są smieszne tylko glupie

gratuluje ogladania wwe na esc : *

fs_overall.png

Opublikowano

Ludzie weźcie się ogarnijcie jeżeli nie podajecie tekstu Andrzeja Suprona w poście to równoznaczne jest to ze spamem.

Kolejny tekst świetnego komentatora:

Walka Money In The Bank na Wm 26 tekst pana Suprona: Kane zamiata tą drabiną jak kierownik budowy!

Opublikowano

Nie wiem kim jest Andrzej Supron ale te całe WWE to ściema i jest ostro (niektórych to zaboli) gejowskie, wystarczy tylko na nich spojrzeć ;/

Opublikowano

UP Prosze :) : http://pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Supron

Kto w tym temacie mówi, że wrestling nie jest ściemą. Wiem, że to wszystko jest wyreżyserowane. Jednak od czasu do czasu można obejrzeć żeby się pośmiać, przynajmniej z wypowiedzi profesora zapasów :)

Co do wcześniejszych postów: Zastanówcie się nad sobą. Na pewno jest coś co wy lubicie a ja nie. Nie krytykuję tego bo gówno mnie obchodzą wasze zainteresowania. Więc jeżeli widzisz, że temat na który zaglądnęliście wam nie odpowiada to po ch*** się w nim wypowiadacie. Zostawcie sobie takie komentowanie dla siebie bo mija się to z celem tematu.

darkness3.png

Opublikowano

Ref, a żeby nie było, że spamuje to dodam to:

1. Andrzej Supron o "The Miss'ie" - on jest piękny od strony imtymnej

2. Andrzej Supron o "Adolfie" Zigglerze - "takie niemiecko brzmiące nazwisko ja ja ziggler" a po chwili "ziggler yea american name"

Opublikowano

Ten caly sport i ale zamieszanie w okol niego jest takie sztuczne ze mi sie zle robi jak na to patrze bo to trzeba byc naprawde dziwnym zeby ogladac takie nieprawdziwe gowno i sie nim jarac.

wakow9.png
Opublikowano

obstawiał ktoś numerek na Royal Rumble ???

Opublikowano

Nie wiem jak wy, ale ja właśnie jestem w 1939 r. i muszę spadać bo niemcy napierdalają z moździerzy.

@Kejsi nie radzę jeździć po WWE zaraz całe zgromadzenie fanów z MPC się na ciebie rzuci...

@Topic nieśmieszne ;x

Opublikowano

Nie wiem kim jest Andrzej Supron ale te całe WWE to ściema i jest ostro (niektórych to zaboli) gejowskie, wystarczy tylko na nich spojrzeć ;/

Po 1 chyba każdy wie, że to jest reżyserowane dlatego ja oglądając wwe jestem nastawiony tak jakbym oglądał serial a nie zawody sportowe. Ty oglądasz jakieś gówniane Klany, Pierwsze Miłości i inne gówna, a ja wrestling.

Po 2 masz prawo nie lubić wrestlingu ale w takim razie po co się wypowiadasz - bez urazy ale twój post nie wniósł nic do tematu.

Po 3 wrestling dla ciebie jest gejowski?? A zapasy pewnie nie??

zapasy.jpg

Opublikowano

Ten caly sport i ale zamieszanie w okol niego jest takie sztuczne ze mi sie zle robi jak na to patrze bo to trzeba byc naprawde dziwnym zeby ogladac takie nieprawdziwe gowno i sie nim jarac.

trzeba być naprawde kurwa dziwnym, aby uważać wrestling za sport.

btw, kto ogląda dzisiaj RR?

fs_overall.png

Opublikowano

a można gdzieś, jakoś na żywo oglądać RR Match ???

Opublikowano

a na wwespot leci live czy wgl. tam będzie RR bo nie chce mi się czekać do drugiej czy pierwszej w nocy

Opublikowano

Eee tam oglądanie wwe bez świetnych komentarzy profesora zapasów to nie to samo. Na 100% też jakieś świetny teksty Suprona znacie więc wrzućcie je!

Opublikowano

To ja dorzucę jeszcze trzy teksty:

- Walnął jak dzik w sosnę

- Teraz może być różnie, kwadratowo i podłużnie

- Moja babcia jest silniejsza

darkness3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...