Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • ✅ System prywatnych wiadomości
    • ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lux

kaczorex10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plusy:

- dobre ulti do dobijania, obszarowe, dobre do farmienia

- tarcza

- slow, snare

- niezły pasyw

Minusy:

- papier

- posiada skille aoe (+/-)

- focusowana

- potrzebuje feeda

Opublikowano

Jeśli chcesz grać lux, to wpraw się grając na botach, jeśli będziesz czuć że dobrze ci idzie to wtedy graj normale.

Opublikowano

Minusy

-na początku gry jest łatwo ją zabić (papier)

-w walkach drużynowych to na niej się skupiają wrogowie

-musi mieć dużo zabić

Plusy

-mocna ostatnia umiejętność do dobijania wrogów i stworków

-dobra pasywna umiejętność

-ma tarczę z umiejętności

-pułapka do zatrzymywania wrogów

Trochę normalniejszym językiem napisane ;p

Opublikowano

gram lux bardzo dlugo (wlasciwie gralem :P) postac jest over powered (zaraz beda klutnie ze nie jest op...) dlaczego?

+stun na 2 osoby

+aoe slow

+latwa farma

+pomocna

+bardzo latwy pentakill (5 zabitych wrogow naraz)

+ulti ma olbrzymi dmg , zasieg i krotki cd

+/- tarcza aczkolwiek slaba

- papier zreszta jak kazdy mag

- w late game potrzebuje pomocy

ulti to umiejetnosc ktora zdobywamy na 6lvl'u przewaznie jest ulti najsilniejsza umiejetnoscia postaci

Opublikowano

Papierek to postać którą bardzo łatwo i szybko zabić, ulti to najsilniejsza umiejętność postaci zdobywana na 6 poziomie. Lux nie grałem ale to co wyprawiał z nią mój kolega to szok :O 21 na 3 . Kupiłbym ją ale mam teraz inny cel :P

Opublikowano

Jak koledzy radzą Ci lux, to ja radzę Ci ich nie słuchać. (nie mówie, że lux jest zła)

Pograj sobie darmowymi postaciami i zobacz co Ci najbardziej odpowiada.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Vayne bardzo dobra postać. Używana przez tych gorszych jak i lepszych graczy. No i nie jest bardzo trudną postacią ( łatwiejsza niż lux)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

a Vayne grałem nią jak była za darmo i mi nie źle szło miałem chyba 8/11 ale jak na wtedy 1 dzień to chyba nie źle co o niej sądzicie

vayne jest good a lux nie polecam jeżeli nie ma feeda nic nie zrobi a przegrać łatwo mida można

<>

Opublikowano

Z takimi pytaniami to do tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/365963-jakiego-championa-kupic/

post-369695-0-95680800-1460989850_thumb.png

Opublikowano

Vayne.

Trudna postać jeżeli dopiero uczysz się grać polecam postać Ashe, jest podobna do Vayne, lecz łatwiejsza do ogarnięcia. Potem jak już będziesz wiedział co i jak, koniecznie kup Vayne.

Opublikowano

Chcesz zaczynać grę ad carry to graj Tristaną, jest darmowa, łatwo farmi, duży dmg, ma system ucieczki, świetne late (końcowa faza gry) i w miare łatwo ją ogarnąc :) a co do lux to postać oceniam na 3+, średnio się nią gra aczkolwiek możesz podjąć się wyzwania, nie jest trudna do ogarnięcia na początku gry:)

• Gold Member •

nvm

Opublikowano

Lux jest swietna na mida, sredni ogar trzeba miec zeby nią efektywnie grac, ma super ulti, dzieki ktoremu latwo zabija sie uciekajacych graczy, calkiem spory zasieg skilli i nawet dobry dmg. Mocna w early.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...