Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lux

kaczorex10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plusy:

- dobre ulti do dobijania, obszarowe, dobre do farmienia

- tarcza

- slow, snare

- niezły pasyw

Minusy:

- papier

- posiada skille aoe (+/-)

- focusowana

- potrzebuje feeda

Opublikowano

Jeśli chcesz grać lux, to wpraw się grając na botach, jeśli będziesz czuć że dobrze ci idzie to wtedy graj normale.

Opublikowano

Minusy

-na początku gry jest łatwo ją zabić (papier)

-w walkach drużynowych to na niej się skupiają wrogowie

-musi mieć dużo zabić

Plusy

-mocna ostatnia umiejętność do dobijania wrogów i stworków

-dobra pasywna umiejętność

-ma tarczę z umiejętności

-pułapka do zatrzymywania wrogów

Trochę normalniejszym językiem napisane ;p

Opublikowano

gram lux bardzo dlugo (wlasciwie gralem :P) postac jest over powered (zaraz beda klutnie ze nie jest op...) dlaczego?

+stun na 2 osoby

+aoe slow

+latwa farma

+pomocna

+bardzo latwy pentakill (5 zabitych wrogow naraz)

+ulti ma olbrzymi dmg , zasieg i krotki cd

+/- tarcza aczkolwiek slaba

- papier zreszta jak kazdy mag

- w late game potrzebuje pomocy

ulti to umiejetnosc ktora zdobywamy na 6lvl'u przewaznie jest ulti najsilniejsza umiejetnoscia postaci

Opublikowano

Papierek to postać którą bardzo łatwo i szybko zabić, ulti to najsilniejsza umiejętność postaci zdobywana na 6 poziomie. Lux nie grałem ale to co wyprawiał z nią mój kolega to szok :O 21 na 3 . Kupiłbym ją ale mam teraz inny cel :P

Opublikowano

Jak koledzy radzą Ci lux, to ja radzę Ci ich nie słuchać. (nie mówie, że lux jest zła)

Pograj sobie darmowymi postaciami i zobacz co Ci najbardziej odpowiada.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Vayne bardzo dobra postać. Używana przez tych gorszych jak i lepszych graczy. No i nie jest bardzo trudną postacią ( łatwiejsza niż lux)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

a Vayne grałem nią jak była za darmo i mi nie źle szło miałem chyba 8/11 ale jak na wtedy 1 dzień to chyba nie źle co o niej sądzicie

vayne jest good a lux nie polecam jeżeli nie ma feeda nic nie zrobi a przegrać łatwo mida można

<>

Opublikowano

Z takimi pytaniami to do tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/365963-jakiego-championa-kupic/

post-369695-0-95680800-1460989850_thumb.png

Opublikowano

Vayne.

Trudna postać jeżeli dopiero uczysz się grać polecam postać Ashe, jest podobna do Vayne, lecz łatwiejsza do ogarnięcia. Potem jak już będziesz wiedział co i jak, koniecznie kup Vayne.

Opublikowano

Chcesz zaczynać grę ad carry to graj Tristaną, jest darmowa, łatwo farmi, duży dmg, ma system ucieczki, świetne late (końcowa faza gry) i w miare łatwo ją ogarnąc :) a co do lux to postać oceniam na 3+, średnio się nią gra aczkolwiek możesz podjąć się wyzwania, nie jest trudna do ogarnięcia na początku gry:)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Lux jest swietna na mida, sredni ogar trzeba miec zeby nią efektywnie grac, ma super ulti, dzieki ktoremu latwo zabija sie uciekajacych graczy, calkiem spory zasieg skilli i nawet dobry dmg. Mocna w early.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...