Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomoc] instalacja systemu

profilus=)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. dzis kolega przyniosl mi Windows 7 Home Premium.. no i jest pytanie.. mam windows xp he sp3 chciałbym zainstalowąć drugi system nie usuwajac xp, a gdy chce zainstalowac to jedynie format ;// proszę o pomoc .

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Dziwne nigdy nie ma opcji formatu przy instalacji, widać źle czytasz albo złą opcje wybierasz

Wybierasz dowolny dysk i instalujesz, bez problemu zaczniesz instalke pod starym systemem bez potrzeby botowania z DC

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Noo lukne za chwile. ale mysle ze bede musial formata strzelic ;// wersja 64 bitowa.

@edite

nie chce aktualizowac bo jak aktua;lizuje to jakis blad mi sie pokazuje ze nie jest zgodne z systemem

Opublikowano

jeżeli masz jeden dysk z jedną partycją no to jeśli chcesz zostać przy swojej koncepcji to musisz dodać nową partycję i na niej zainstalować drugi system

lecz jeśli masz 2 partycję to ustaw instalację na partycję bez systemu

Opublikowano

Juz zainstalowalem.. Stary system jest pod katalogiem windows.old dziekuje wszystkim za pomoc. prosze o zamknięcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...