Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poroniony system dobierania przeciwników/sojuszników na rankedach.

Baquss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, co o tym myślicie. Miałem ostatnio taką sytuację że miałem 1150 elo i gram sobie solo ranked. Dobrało mi pewnego mastera który wziął heala i "awans" oczywiście feedował i przegraliśmy. Za to dzisiaj gram solo i dobrało gościa który na rankach solo/duo ma 150 win i 53 lost. Wygrał nam całą grę, no wycarował. Później zaś trafiłem na Riven z 1/12 i wbijała pod tureta i zaczęła robić tf'a 1 vs 5. Co o tym myślicie ? Dlaczego to jest takie "dziwne".

PS. Chcę zaznaczyć że już spadłem na 900 elo ;)

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

No jak Ruskie wbijaja to sie nie dziw graj duo najlepiej przynajmniej 2osoby bd ogarniete, nic sie nie da na to poradzic, jak dobijesz wiecej ELO bedziesz mial lepszych graczy taka troche glupia logika bo zeby miec lepszych graczy trzeba wygrywac a wygrawy sie z lepszym teamem a na poczatku slabi graja, kurwa zgubilem sie, chyba kumasz xD

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

@Doman95 no tak ale czemu mi dobiera noobów, a potem nagle gościa ze statami na rankach 150/53 ? (chodzi ze solo/duo)

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Dobiera wszystkich , którzy aktualnie chcą grać ...

Wczoraj na NA miałem feedera . Kennen w przeciwnym teamie miał 17 killi w 20 minucie !

Wycarowałem grę corkim , razem z taricem i fidlem .

Powiem tyle . Do rankedów potrzeba drużyny .

Opublikowano

Co poradzisz, na solo bywa różnie czasami noob czasami PRO. Było już tyle tematów na ten temat. Jeżeli chcesz grać solo licz na szczęście.

Temat zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...