Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapytanie] Tworzenie map i jej elementów

PicMejkers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam takie pytanie do osob bardziej doswiadczonych niz ja w tym temacie czy istnieje mozliwosc robienia na zamowienie elementow map oraz calych pod OTS. A dokladniej czy jest to oplacalne czy ktos kiedykolwiek z was sprzedal swoja prace, wydaje mi sie ze moje prace sa dosyc wartosciowe ale jeszcze ich nie publikuje, narazie zbieram niezbedne informacje na temat "sprzedazy" map i ich elementow. Jezeli ktos z was kiedys w taki sposob zarobil nawet 10zl jaka to byla mapa ile czasu przy niej spedziliscie itd. Prosze o otwarte wypowiedzi pozdrawiam :P

b_560_95_1.png

Opublikowano

jasne że możesz sprzedać swoje mapy (nie na tym portalu) ale jest to nie opłacalne mało kto kupuje prawie że nikt. maping w tibii to jest chyba najłatwiejsza opcja jaka istnieje jeżeli chodzi o tibie i każdy może się tego nauczyć w ciągu 5 minut.

Opublikowano

Witajcie mam takie pytanie do osob bardziej doswiadczonych niz ja w tym temacie czy istnieje mozliwosc robienia na zamowienie elementow map oraz calych pod OTS. A dokladniej czy jest to oplacalne czy ktos kiedykolwiek z was sprzedal swoja prace, wydaje mi sie ze moje prace sa dosyc wartosciowe ale jeszcze ich nie publikuje, narazie zbieram niezbedne informacje na temat "sprzedazy" map i ich elementow. Jezeli ktos z was kiedys w taki sposob zarobil nawet 10zl jaka to byla mapa ile czasu przy niej spedziliscie itd. Prosze o otwarte wypowiedzi pozdrawiam :P

Sam jedynie destryboowalem ,ale sprzedawalem prace dwoch osob,byly genialne mozliwe ze wiele ots terqaz na przerobkach ich smiga, brazylijczycy tego duzo kupuja ci podpowiem,mniemam iz twoje prace hmm strzelam ze naprawde niesa na poziomie swiatowym,jedynie tacy mapperzy ktorzy tworza "cos wiecej" moga sprzedac swoje mapy z zarobkiem.

@ale jak ci sie uda mzoesz tam gdzies na boku opylic jakiemus nobkowi za 10zl:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...