Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Najlepsza postać w League of Legends

TigeerQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można powiedzieć, że niektóre postacie tuż po dodaniu są nie do końca zbalansowane, ale przy następnych patchach starają się to poprawić. Tak to każda postać może być najlepsza dla danego gracza :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

głupie pytanie. Nie ma lepszych i gorszych co najwyżej te droższe postacie mają wiekszę dodatki ale jak ktoś ogarnia to nawet z postacią za 450 może rozłożyć przykładem jest Master Yi

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

zapytaj.onet.pl/Category/029,010/2,18207974,Witam_Chcialbym_sie_was_poradzic_na_temat_fascynujacej_grze_LOL_Gram_w_lola_od_bardzo_dlugiego_czasu_Mam_19lvl_prawie_20_I_chce_sie_poradzic_w_sprawie_kupna_postaci_Mam_6300_IP_i_1000_RP_Zdaje_sie_na_was_.html

A co do postaci to powiem ci tyld ze jak dla mnie to Teemo wymiata moje staty to ostatnio 20/3/7 a te 7 to mi sksuli... :)

Opublikowano

już wiesz ile osob pytalo przed toba. Mod zamknij temat bo bez sensu! nie ma lepszej postaci kazda jest dobra

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Mi bardzo dobrze idzie Shaco ;)

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

Najlepszej nie ma, ale jest najgorsza - Evelynn. : D

evelinka słaba? Rozjebał bym cie nia 10-0 -_-

wbij ten 30lvl a nie pierdolisz głupoty.

Opublikowano

Heh, każda postać jest najlepsza! Wszystkie moim zdaniem na swój sposób i umiejętność gracza jest zbalansowana tak, żeby położyc każdego!

Opublikowano

Tak evelin teraz jest słaba ,bo gdzie ją dasz do jungli? fioletowy ward i sobie nie pogankuje na solo topa? nie no tam wszystko ją zje....Ta postać wymaga poważnych zmian karmie też by się przydały.
Opublikowano

Mam 30 lvl :(

Evelynn jest słaba useless nikt jej nie picka na rankedzie to tylko trolle a na normalach to unskillowcy i newbie. Myslisz ze taka evelynn ma szansę z OP Irelią? HAHAHAHAHAAHAHAH PROSZE CIE. Evelynn to gówno pogódź sie z tym.

Opublikowano

Gadacie głupoty kur** nie chodzi o to czy jakaś postać jest słaba każda jest dobra tylko trzeba grać z teamem a tego dużo graczy LoL nie rozumie.Co do wypowiedzi o Evelynn to jest bardzo dobrą postacią tylko jak pisałem wcześniej trzeba grać z teamem.Też co do wyższych wypowiedzi Soraka i Taric to też bardzo dobre postacie.Każdy champion jest najlepszy na swój sposób nie zależnie od tego czy jest on za 450ip czy za 6300ip.

Mam 30 lvl

:(

Evelynn jest słaba useless nikt jej nie picka na rankedzie to tylko trolle a na normalach to unskillowcy i newbie. Myslisz ze taka evelynn ma szansę z OP Irelią? HAHAHAHAHAAHAHAH PROSZE CIE. Evelynn to gówno pogódź sie z tym.

Widać że z Ciebie też jest niezłe newbie i nie rozumiesz tej gry.

Opublikowano

Gadacie głupoty kur** nie chodzi o to czy jakaś postać jest słaba każda jest dobra tylko trzeba grać z teamem a tego dużo graczy LoL nie rozumie.Co do wypowiedzi o Evelynn to jest bardzo dobrą postacią tylko jak pisałem wcześniej trzeba grać z teamem.Też co do wyższych wypowiedzi Soraka i Taric to też bardzo dobre postacie.Każdy champion jest najlepszy na swój sposób nie zależnie od tego czy jest on za 450ip czy za 6300ip.

Niestety nie masz racji, Soraka jest dobrą postacią to się zgodzę , Taric może być ale po co go brać skoro janna lepsza a Evelynn to jest nabrawde gówno i każdy champion za 450 ip nie mówiąćjuż o 3150, 4800 i 6300 rozwali ją na combo i nie wazne czy jest supportem czy tankiem czy ad /ap carry.

Opublikowano

Evelynn to shit, gdzie ją dasz? Solo top - Irelia, Riven, Renek i cala reszta ja zjedza

Mid - melee - bez sensu

Bot - support + eve = defeat

Jungle - taki papier ze blue na 5 lvl bedzie miala ciezko...

na normalach mozesz nia pocisnac i isc byle gdzie ale na drafcie i rankach juz nia nie pograsz. Twitch tak samo ale przynajmniej moze byc na bocie jako ad carry.

Opublikowano

ogarnięta eve na jungli potrafi namieszać, twitch na jungli też potrafi namieszać - pierdolicie, że tak za przeproszeniem powiem głupoty :) a sfeedzona potrafi walnąć porządne combo, że papierowego ad carry złoży właśnie na nie :)

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...