Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Barret 8th slot

gruzjer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A pomimo tego opłaca się ją kupić? Kosztuje teraz 400 g1 na 60 dni, a dużo gram na tych mapach. Oczywiście masz like

A może AI AW lepsze na 8th slot niz barret ?

Opublikowano

A pomimo tego opłaca się ją kupić? Kosztuje teraz 400 g1 na 60 dni, a dużo gram na tych mapach. Oczywiście masz like

A może AI AW lepsze na 8th slot niz barret ?

Opłaca się, szczególnie teraz, ponieważ łatwo nią niszczyć wszelkiego rodzaju pojazdy. A skoro dużo czasu spędzasz na tych mapach, to tym bardziej.

Chociaż z AI na 8 slocie mógłbyś mieć jeszcze jedną sniperke, co też jest wygodne.

Wybór należy do ciebie. Osobiście wziąłbym Barrette, parę dni a na pewno się przyzwyczaisz.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Jak masz PSG na 3 slothcie to nie opłaca się brać jeszcze AI na 8 sloth, poniewaz możesz włozyc tam barrete, która świetnie sie sprawia na mapach typu : cantumira, pargona, pargona _east, montana i wielu wielu innych. Jedyny makament jest taki, ze strzelasz tylko i wyłacznie w pozycji leżącej.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

@3x UP

Tak, AI_AV może być na 8th slot, ale przy spełnionych określonych warunkach.

Lepszy układ broni dla snipera jest taki :

PSG bądź Aw50f i do tego AR7 ( broń z małym dmg, ale dobrze spisuje się jako dobijacz, mały rozrzut itd. )

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Bierz barretke, a na 3 polecam aw50f :P

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano
Ja nie widziałem żeby AI AW był na ten slot .

Jest AI-AW na 8slot. Tylko że Camo :)

Według mnie najlepiej dla snajpera na BG/UO to na 3slot AW50F i na 8slot Barretta. Ta pierwsza jest szybka, celna, dobra na ludzi a druga zaś zwala bardzo dużo pojazdom/samolotom :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...