Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ziggs, the Hexplosives Expert

Shaditore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadzam się, brak jakiejkolwiek innowacyjności w postaciach AD. Nie można dać chociaż jednego świeżego pomysłu ? Np. taki Talon mnie nie zaskoczył.

Opublikowano

Postać będzie bazowala na tym samym co Viktor, tylko będzie to mage-tank. Z systemem ucieczki. W przedwczoraj Pheark, czy kto inny wrzucil kilka informacji.

actanie.jpg

Opublikowano

lol tylko mi sie wydaje że to nie będzie yordl tylko jakieś zwierze sądząc po owłosionych rękach i szponach , które to poluje na yordle ?

coś w stylu warwicka :D

tylko jego bronią jako saper muszą być bomby które kładzie jak grzybki teemo jak znam życie jeszcze jakieś bombki miotające i dymne typu graves ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

Szczerze mówiąc przydałby się jakiś nowy support, o ile pamiętam ostatnim wprowadzonym supportem jest Leona.

Jest już przecież ad ( Graves ) te śmieszne tanki ja Volibear i Sejuani, magowie ( Viktor i Xerath ).

Brakuje jakiegoś supporta do urozmaicenia gry na bottom lane.

Opublikowano

Ciekawe będzie :] Może jakaś kreatywna postać w końcu wyjdzie...

I tak na początku będzie OP, po nerfie useless gówno pewnie.

Jakbym mógł bym zrobił postać jak Steve z Tekena 5. To by było super :>

Opublikowano

Kolejny heimerdinger, nie zdziwił bym się jak by w historii miał że są braćmi, znowu wkurwiające bomby na całej mapie (teemo....), jebane granaty dymne (graves) lub oszołamiające (heimer)....

Opublikowano

Niech zrobią wkońcu supporta, mam już dosyć tych nowych championów... Większość do dupy i nic z tego nie ma, a jakby z 3 supporty dodali to by ok było, bo wszystkiego na full, tylko supportów mało :(

Gold Member

nvm

Opublikowano

@gralfon

niestety prawda w grze jest tylko 2 prawdziwych supporterow (soraka i sona)

@topic

ciekawi mnie ta postac ale wydaje sie ze to nic nowego , mogliby w updatach skupiac sie na grze a nie na champach. dodanie nowych botow wedlug mnie tez jest bezsensu bo na botach graja nowicjusze ale z jednej strony mozna bedzie lepiej ocenic postac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...