Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ceny boost

Cabrondriver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EAsy zmieniło koszty punktów w swoich grach czyli (NFS World/BFP4F/BFH). Wszystkie one dostały zniżki, wątpię aby to była wina bugu, czy jakiegoś nieporozumienia w szeregach EA. Obecnie nie ma żadnych informacji na temat zniesienia tych cen.

Opublikowano

I prawdopodobnie te ceny usuną, bo teraz tracą mnóstwo pieniędzy. Przykład: za 50k boostów dostaliby 250 zł czyli ok 50 euro. Teraz dostają 10 zł, czyli ok. 2.5 euro! Potęzna strata!

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Nowicjusz
Opublikowano

I prawdopodobnie te ceny usuną, bo teraz tracą mnóstwo pieniędzy. Przykład: za 50k boostów dostaliby 250 zł czyli ok 50 euro. Teraz dostają 10 zł, czyli ok. 2.5 euro! Potęzna strata!

Ja nie widzę żadnych strat, tylko zyski.

Przykład wydałem tylko raz 11zł na miejsca w garażu i nigdy nie kupiłbym więcej, więc grałbym dalej i nie dał zarobić EA, a dzięki nowym ceną dałem im zarobić w ostatnim tygodniu 30zł i być może to nie koniec.

Sytuacja wygląda bardzo podobnie wśród wszystkich moich znajomych. Więc jak widać teraz dopiero zaczęli zarabiać, a nie tracić;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...