Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarowniaMC | server darmowy [dedyk] [24/7] wl-off miasto+surv

konriixko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typ: surv+miasto

Adres IP: 176.31.117.166:25092

Status: ok.png

informacje.png

Sloty: 15 chwilowo

Whitelista: no.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: ok.png

End:

ok.png

team.png

konriixko administrator

pluginy.png

chestshop

jobs

cuboid

lwc

authme

falsebook

iconomy

monsterhunt

simpleregionmarket

inne.png

Darmowy dedyk brak wl. w grze możesz się stać mieszkańcem miasta jak i człowiekiem z buszu. Możesz wybrać zadania którymi się będziesz zajmować, a także postanowić czy będziesz mieszkał w mieście czy gdzieś poza nim. Póki co prosperuje w nim sklep główny i wiele innych sklepików, dzięki chestshop istnieje handel między członkami gry. komendy potrzebne Ci w grze są opisane w wieżowcu silvertower i na spawnie. Na serwerze jest pvp włączone dzięki czemu istnieje rywalizacja między graczami jedynym azylem jest miasto. adminowie łagodzą \"dokuczanie przez innych graczy\" Pozdrawiam i zapraszam na serwer

Grę rozpoczynasz z 100$ w kieszeni za które możesz kupić 5 dni w hotelu, dzięki temu masz miejsce na swoją skrzynie.

Kasę zarabiasz głównie z pracy w /JOBS, na handlu "urobku", lub poprzez polowanie.

Jako że grę zaczynasz w mieście masz możliwość zostania budowniczym, masz pomysł na budowle pochwal się a możliwe że zostanie specjalnie dla ciebie utworzony obszar na wykonanie.

Za obszarem miasta pvp jest włączone tak samo jak i potwory, jedynym azylem jest miasto a dzięki sklepom masz szybki dostęp do części itemów.

Resztę dowiesz się podczas gry.

UWAGA!!!

trwa ustawianie serwera i chwilowo mogą występować pewne problemy:)

Jeżeli byś chciał coś dodać do serwera, coś Ci w nim przeszkadza bądź cokolwiek innego: pisz do admina

Stali gracze którzy się wykażą dojrzałością otrzymają status moderatora

aby się zarejestrować musisz wpisać

/register hasło powtórzhasło

następnie wpisz

/login haslo

http://craftsite.pl/forum/index.php?/topic/37457-np-fbs247miasta-od-konriixko/

Opublikowano

Witam :) Serwer doskonały takiego jak właśnie szukałem, administracja jest dojrzała nie powiem że nie ma dzieci ale w graczach zdarzają się jakieś 10-latki. Przede wszystkim administracja jest miła jak i atmosfera:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak wchodzisz w gre wpisujesz na poczatku /register haslo haslo sobie wymyśl i przy kazdym kolejnym wejsciu bediesz wpisywal /login haslo

tak poza tym to droga czesc miasta jest prawie wybudowana wiec zapraszam nowych chetnych do gry dodatkowo sa nowe miejsca rozrywki a niebawem zostanie powiekszony admin shop

Opublikowano

server zostal uporzadkowany wszelkie pliki dostosowane do potrzeb servera dodane zostaly warpy takze sethome no i poprawione zarobki z jobs niedlugo sie zaczna poszukiwanie moderatorow których zadaniem będzie dawanie dzialek innym i w sumie to tyle ich obowiazkow :) serdecznie zapraszam

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jako że poprzedni właściciel nie opłacił servera ja go przejąłem pod moją opieke i mam nadzieje że tym razem server utrzyma się bardzo długo. puki co 2 mies gry jest bankowe bo opłacone. zapraszam, ale server w trakcie modernizacji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...