Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba]Plugin Warp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż na pewnym serwerze widziałem taki plugin, że wchodzisz w okreslony blok i Cie przenosi na warp. Chciałbym zrobić taki plug u siebie na serwie, bo mam plugin warpy, że po wpisaniu /warp (miejsce) przenosi nas na dane miejsce. Chciałbym dostać linka do pobrania i krótką instrukcję dodawania teleportów, z góry dziękuje.

Opublikowano

są dwa takie pluginy i wiele ich kopi

w każdym razie polecam mieć essentials na serwerze wiele przydatnych komend także warpy

stajesz tam gdzie chcesz warp

wpisujesz ,/setwarp [nazwa]

i gotowe teraz aby go użyć ./warp [nazwa]

Opublikowano

Można pobrać plugin Xcraftgate

http://forums.bukkit.org/threads/admn-tp-xcraftgate-v0-9-1-multiworldmanager-teleporter-1060-1185.19828/

Wszystko jest wyjasnione tak na filmiku ale ja u siebie na serwerze zabralem ta obramowke po utworzeniu teleportu i zrobiłem niby drzwi do domku a jak ktoś chciał przejść teleportowało go na wyznaczone miejsce, nie wiem czy o to chodzi ale to coś podobnego

Opublikowano

up// kolega napisał wyraźnie że chodzi mu o warpy przy użyciu komendy

to co ty opisujesz lepiej się sprawdza przy użyciu multiverse

a nazywa się portal

Opublikowano

Oj chyba nie kolega napisał że ma plugin na warpy i wpisuje warp nazwa ... i szuka pluginu dzieki ktoremu nie trzeba pisac tylko stanac na jakis klocek a ja podałem plugin dzięki któremu można coś podobnego zrobić

Opublikowano

aa tak sorry kolego jestem już trochę wykończony a napisanie przez autora t warpy mnie trochę zmyliło bo chciałem szybko pomóc

w każdym razie lepiej niech użyje multiverse ma od razu kontrole nad światami i wiele innych funkcji a nie instalować jakieś poboczne pluginy których tak naprawdę nikt nie używa bo jest lepsze mv

Opublikowano

Dobra jeden problem rozwiązany ściągnąłem plugin xcraftgate i tylko opy mogą z niego korzystać. Chciałbym żeby mogli wszyscy, więc moje pytaine brzmi jaką komende dopisać w permission ?

Opublikowano
XcraftGate.use.*

To pozwala na używanie wszystkich teleportów.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...