Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałbym się spytać czy opłaca się bocić na tsro bo kolega mi pisał że tam często banują i czy są jakieś h w których jest mniejsze ryzyko bana jeszcze mówił że ban jest tam dopiero wtedy jak ktoś zakapuje i czy jest jakiś program który zmniejsza ryzyko bana labo zmiana nazwy jakiegoś pliku???????????

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano
chciałbym się spytać czy opłaca się bocić na tsro bo kolega mi pisał że tam często banują i czy są jakieś h w których jest mniejsze ryzyko bana jeszcze mówił że ban jest tam dopiero wtedy jak ktoś zakapuje i czy jest jakiś program który zmniejsza ryzyko bana labo zmiana nazwy jakiegoś pliku???????????

no jak chcesz to bocisz ale ryzyko jest jak zawsze w końcu to bot i to tsro inaczej niż na isro

ale nie słyszałem jeszcze aby ktoś dostał tam bana....

nie nie ma takiego programu aby w loaderze się zmienia nazwę jednego pliku

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

a wiec nie trzeba sie tak obawiać o bana na tsro ???

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały

Opublikowano

aj chce bocić ibotem jak coś

zzy9.jpg

29456.jpg

Opublikowano

Jedyne ryzyko to chyba jest jak cie ktoś zobaczy i gma zawoła w co bardzo wątpie bo kto sie łazi po spotyach dla low leveli

76561198001815076.png
Opublikowano

aaa czyli spoty gdzie nikt nie łazi i będzie git??

zzy9.jpg

29456.jpg

Opublikowano

Jezu nikt Cię nie zbanuje i nikt na Ciebie nie zakapuje więc się nie obawiaj i boć do woli. Ja gram ja ĄńżŚ i już mam 20 ;p Jakby ktoś chciał mnie przyjąć do gilidi to Pm Pogromca <peace>

sygna1o.jpg

Opublikowano

Zgadzam się z 3x up:P

Ryzyko jest na prawdę małe.

A jeżeli już coś to siedź przed kompem i odpisuj do tych którzy będą coś wyczuwać :P

Ja raz na ecsro miałem taką sytuacje że jakiś koleś myślał że jestem botem potem napisali na globcu że to GM^^

Opublikowano

Małe ryzyko ? haha zobaczycie w najbliższych dniach jak sypną się bany , albo odrazu IP bana cisną żeby sie nie bawić z europejczykami, każdy jeden bot więcej to większe prawdopodobieństwo że tsro zajmie się banami, już tajwanczycy skarżą się na forum oficjalnym że botujemy i o wszystko błagamy a wy tu piszecie że nie da sie dostać bana haha

:D

tak wogole to kur**a na h*j sie zwalacie z isro na tsro ??

żeby se pobocić?

omg...

a co do bana bobocicie zobaczycie, będziecie płakać jak dostaniecie bana

final-fantasy-vii-top-10-characters-20080325112110792-000.jpg

Life is brutal

Opublikowano

2 x up tak temat do zamkniecie bo sie bałem bo każdy pisał że na tsro jest duże ryzyko bana nie jak na isro

@up

a jak myslisz dlaczego z isro na tsro jest bardzo prosta przyczyna

zzy9.jpg

29456.jpg

Opublikowano

Jogobella jaki Ty zawsze mądry jesteś powiedz mi z skąd Ty to wszystko wiesz wyczytałeś w jakimś poradniku?

weź go tutaj zapodaj tez bym go z chęcią poczytał..

@Jak chcesz pobocić to boć a co będzie dalej to czas pokaże..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...