Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Kamer mod

pepe890

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

mam problem. uzywalem kamer moda na serwerze elite mt2. Mianowicie, nie dawno GM dodal nowe wierzchowce, ktorych nie moge przywolac na modzie... potrzebuje pomocy xD jestem w te klocki ciemny i dla tego potrzebuje dokladnej instrukcji co po czym robic:) za pomoc odwdziecze sie:)

Opublikowano

no ale nie znam nikogo takiego, myslalem, ze jak polacze pliki z elita z plikami moda to wszystko bedzie gralo ale to nie takie proste chyba xD

Opublikowano

Ja w ogóle nie wiem jaki sens jest grać modem na privach. Rozumiem na początku ma przydatne funkcje ,ale z czasem staje się bez użyteczny ;D

bombseedslogo.jpg

Opublikowano

tylko ze te wierzchowce nie chodza jest poprostu taki problem na elitemt2 ,że jak sie wejdzie na zwykłym klijencie a potem na mod to on nie czyta konia siedzi na nim ale nie czyta go i nawet neie bije tak jak by był na koniu tez juz probowałem wszytskich sposobów ale nic nie zrobiłem a pieczecie czyta jako żółć niedzwiedzia a jak sie kupi to nie pokazuje w ekwpiunku ale na dragonmt2 jest tak samo i tam dziala ten mod dlatego nie wiem czemu na elite nie chodzi

Opublikowano

weź zainstaluj klienta na innym dysku niż masz kamer moda i z klienta wgraj pliki z packa co kamer moda do packa ale te pliki odpowiadające za wierzchowce. :)

NIE MA

Opublikowano

Wygląd pieczęci - icon

Dodatkowo item_proto oraz itemdesc (locale)

Wygląd mounta - npc bądź npc2 (nie pamiętam dokładnie)

Dodatkowo npclist (root)

Pomogłem?

Daj +

Opublikowano

wiec... mam te pliki wrzucilem je z packa( z klienta) do packa(mod) ale do moda trzeba jeszcze dac pliki inne klienta zeby ten uruchomil metina... jak daje wszystkie pliki klienta oprocz packa do moda to i tak sie nie uruchomi bo wyskakuje jakis blad.. jakie jeszcze pliki dodac do moda zeby wszystko bylo ok? xD jak sie daje +?? zal mi xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...