Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] Antix

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak, otóż dzisiaj ok. godziny 16:40 zrobiłem poradnik w dziale Metin2.

Był on głównie o skillach.

Jak już byłem w domu, patrzę,a poradnik w koszu.

Teraz pytanie dlaczego ?

Ten poradnik, który antix podał jako "był", znajduję się w nim ostatnia wiadomość 21.maja.2011.

Stworzyłem ten poradnik na odświeżenie, do tego spat i marock mówili że mogę go zrobić.

Starałem się go zrobić ładnie i chyba wyszedł dobrze, o ile tak jest.

Więc teraz proszę o przywrócenie poradnika na jego właściwe miejsce, tzn. Metin2 --> Tutoriale.

BTW - Jak piszę w takiej sprawie na PW, liczę na odpowiedź. :)

Pozdrawiam.

@down

Dostałem zgodę od 2 modów więc zrobiłem.

Odświeżyłem temat, który jest podstawą w grze.

Ostatni post w tamtym tucie, 21.maj.2011. Pół roku.

Newbie powinny go znać.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Loney, weź pod uwagę inne tutoriale. W metinie ciągle przybywają i na pewno jest kilka na ten sam temat.

A to, że Antix akurat trafił na jego tutka było czystym przypadkiem. Popatrzmy w przeszłość, na 100% znajdują się tam poradniki z 2009/2010 roku, które są odświeżane w teraźniejszości w formie nowych tutoriali pisanych przez inne osoby.

Opublikowano

A to w jaki inny sposób można by sobie zbijać % ?

Dobre pytanie. :)

Marock, sensowne zdanie.

Właśnie to było odświeżenie, myślicie że każde poradniki na tym forum są teraz nowe? , nie.

Zazwyczaj one już są tylko trochę inaczej opisane.

Ja go odświezyłem w formie nowego tutoriala, więc nie rozumiem tego postępu antixa.

Opublikowano

Tamten stary był mało czytelny lecz ten nowy ładnie i przejrzyście wykonany więc nie rozumiem czemu go wywaliłeś.

Powinieneś stary za przeproszeniem wyjebać.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Nie wiem jaką macie sytuację w dziale to sprawa między Wami. Ale skoro jest poradnik to po co pisać jeszcze raz ten sam? Nie widzę w tym, żadnej logiki... chcesz nabić posta czy coś w tym stylu? Poradniki nie powinny być zamykane, a czy są one z 2012 roku czy z 2007 to nie ważne jeśli jest on przejżyście wykonany i jak najbardziej trafny i dalej pomaga to zostawcie go...

To teraz będzeimy szukać wszystkich starcyh dobrych poradników i pisać to samo tylko, że z dzisiajszą datą...

Zupełny brak logiki.....

W dodatku nie weim co to za paranoja w pytaniu się czy mogę napisać tuta... żal pl robicie z tego forum jakąś koreę północną.. gdzie nie wolno nic robić..

A w dodatku skoro się pytałeś już o to pozwolenie to wypadało by spytać wszystkich modów, albo większość... mamy demokrację i przeważa większość a nie jedna jednostka....

Dla mnie temat słusznie wywalony. ZiomQ zawsze mogłeś napisać na pw, gg ;)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Eh.

Ten poradnik jest podstawą, nie wiem jak on może byc "zakurzony" i być w jakimś kącie.

Odświeżyłem go ze zgodą moderatorów, więc chyba powinien zostać.

Temat nie jest aż taki sam, różni się.

Jest łatwiejszy do zrozumienia, a do tego można wszystko swobodnie przeczytać.

Nie za długo nie za krótko, ładnie streszczone.

BTW - Jak mamy zbić niby % ?

Około 90% nowych tutoriali są już na forum.

@down

Pisałem do antixa, brak odpowiedzi.

@2x down

chcesz to ci na pw wyślę co antixowi wysłałem.

Opublikowano

Temat nie powinien byc usuwany , jezeli pod zgoda modka zostal napisany to nie mozna go usuwac, a Antix nie wiedzial nic o tym wiec powinno sie go przywrocic i by bylo wszystko dobrze

2up

no i napisal do moderatora i sie zgodzil wiec nie wiem o co te sapy. Nawet jakby napisal do moderatorow to i tak polowa by nie odpisala :)

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Temat nie powinien byc usuwany , jezeli pod zgoda modka zostal napisany to nie mozna go usuwac, a Antix nie wiedzial nic o tym wiec powinno sie go przywrocic i by bylo wszystko dobrze

2up

no i napisal do moderatora i sie zgodzil wiec nie wiem o co te sapy. Nawet jakby napisal do moderatorow to i tak polowa by nie odpisala :)

Założymy się że większość by odpisała? No chyba że ci którzy są na ulopie.

Poza tym w temacie nic nie było że miał zgodę + pw pewnie też nie napisał + ten stary lepiej opisany. Nawet swojego ss nie zrobił ;x

652601399840421198520.png

Opublikowano

2up

Po to miał napisać do wszystkich bo nie panuje tu despotyzm i rządy jednego... Każdy miał prawo się wypowiedzieć i moderatorzy nie stoją żaden wyżej nad drugim... Więc jeśli o czymś nie masz zupełnie pojęcie to nie wpraszaj się do dyskusji proszę Cię...

ZiomQ wystarczy napisać coś nowego.. a odświeżenie starego tutoriala nie ma najmniejszego sensu bo 90 % pracy ejst już wykonane, to że dodasz jedno dwa zdania od siebie to tak naprawdę dużo nie zmienia

A co do % najlepiej ich nie łapać....

Wgl nie wiem co to za praktyka aby pisać o pozwolenie na napisanie tuta jest to nie do pomyślenia, a nawet skoro już piszesz taką prośbę to pisz do wszystkich chyba, że stawiasz kogoś wyżęj od innego..(jednego moda od drugiego)

Ps w dodatku dałbym Ci nie jeden przykład kiedy mam prawo usunąć temat nawet jesli zatwierdził go moderator.. wystarczy, że się pomylił lub coś przeoczył co jest niezgodne z regulaminem? i co wtedy mam patrzeć na taki temat i myśleć sobie, a nie nie usunę go bo moderator go zatwierdził.... Niedorzeczne....

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Zapytałem się z tego powodu ponieważ to nic złego odświeżyc temat z przed roku.

A to że dostałem zgodę, to z pretensjami nie do mnie.

Posłuchałem się moderatorów, to tego nie jest to, to samo.

Opublikowano

nieodpisywalem bo mnie nie bylo na kompie akurat

i dokładnie popieram RMCF po co pisac drugi raz ten sam tut

i jeszcze po co pisać do modów o zgodę na poradnik ?

każdy jest równy i z nas i wypadało by juz zapytać wszystkich a nie tylko dwóch

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Ja nie mówię, że to Twoja wina. Tylko chodzi mi o sam fakt "głupiego" pytanie się o napisanie tuta... O coś co może być przydatne na forum. Rozumiem możesz się zapytać o coś co będzie sprzeciwne czy możesz albo czy wcześniej możesz napisać aplikację coś w ten deseń. A jak już się pytasz to wypadało by każdego... Bo oni są sobie równi...

Nie złamałeś regulaminu, więc nie zostałeś upomniany. Ale napisałeś coś co już było.... więc temat poleciał w kosz. Rozumiem, że troszczysz się o nowych, ale tamten temat zawsze można odświeżyć.. bo skoro nadal jest zgodny z obowiązującą grą to po co zmieniać go?

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...