Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Nie wiem czy to odpowiednie miejsce, lecz na takie wygląda. Problem wygląda następująco. Pracuję na OS'ie Microsoftu W. 7. Szukam efektywnego bota który bardzo szybko bije kolejne mobki. Przeszedłem już przez SroKing'a, AgBota. W drugim ludek stoi i nie bije mobów. Pisałem do supportu aga i dostałem odpowiedź, że puki co nie pomogą mi z tym problemem i poradzili szukać innego bota. Poszedłem po SroKinga, lecz i tu się zawiodłem. Instalowałem go i miałem błędy przy logowaniu. Nawet nie udało mi się go odpalić. Stosowałem się do wszystkich podpowiedzi z forum z Srokinga i nic.

Ręce mi odpadają bo mam premkę, a granie dziennie 3 godziny ręcznie na tych samych mobach szybko się nudzi.

Bardzo proszę o pomoc. Będę wdzięczny za wszelkie posty.

PS. Bot koniecznie musi być darmowy :P

pozdrawiam

Pamiętaj, RODZINA jest najważniejsza!!!
Opublikowano

no to spróbuj ibota

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

nom szybszy jest od srokinga

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały

Opublikowano

dziekuję bardzo. Zobaczę czy będzie mi działać. Jeżeli miałbym kłopoty to mogę się do Ciebie zwrócić na PM?

Pamiętaj, RODZINA jest najważniejsza!!!
Opublikowano

nom jak będę coś wiedział to pomogę

zzy9.jpg

29456.jpg

Opublikowano

Jeśli stać cie na premke to na bot to pikuś. Kup sbota i po problemie, zadnego pierdolenia potem nei ma ze bot nie dziala, ze wolno bije, ze nie bije itp.

76561198001815076.png