Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pluginy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Prosiłbym o link permissions do najnowszego minecrafta i pomoc ponieważ jestem adminem i nie mogę nic budować ani niszczyć na serwie .

Nie ważne jak daleko od spawna i tak nie moge niszczyć.

Opublikowano

Proszę:

http://forums.bukkit.org/threads/inactive-admn-info-permissions-v2-1-continuing-the-legacy.1403/

Spróbuj usunąć plugin LWC i napisz czy możesz budować.

Opublikowano

Nie możesz budować bo w permission masz ustawione pewnie ze gracz nie moze budowac jeśli ściągałeś gotową paczke pluginów to może byc nadany cubboid a pozatym jak masz admina to musisz móc bo admin ma dostęp do wszystkiego wpisz sobie w konsoli /op swojnick lub w folderze ops dodaj swoj nick

Opublikowano

nie nie ma dwóch różnych wersji jest jedna wersja plus dodatki

tobie wystarczy multiverse core + portals

wpisz w google wszystko jest opisane na bukkit dev

Opublikowano

Ogólnie nie ogarniam tego premissions.

Serwer jest tylko tak żeby z kolegami pograć więc każdy może mieć dostęp do wszystkiego.

a tak btw. jak coś chce zniszczyć , postawić , zaznaczyć wyskakuje komunikat "You are not permitted to build".

Opublikowano

ściągnij sobie własnoręcznie (nie paczki) pluginy bo ja miałem podobny problem tylko że u mnie mogli budować a nie mogli nic używać z pluginów, ściągnąłem sam wszystkie pluginy i działa jeśli chcesz moge ci dać moją paczke pluginów (.jar) +do tego moje permission. Jeśli chcesz pisz PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...