Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gold Dual Scorpion's.

wilczekiller

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio w MarketPlace pojawiły się Dual Scorpion's Gold na 8th Slot dla ENgineera... Reklama nadal jest... ale ich w sprzedaży nie ma.... Zamiast nich jest jakiś Medic Trooper Kit *New*

oraz granat smoke..? CO jest..>? Już nie kupię Gold Dual Scorpion's ..? Ale reklama jest nadal...? dlaczego..?

http://www.gamersfirst.com/warrock/ - Na tej reklamie są.

http://www.gamersfir...tplace/warrock/ - A tutaj w SALES nie ma... :( Dlaczego..?

Opublikowano

G1 wystawiło Dual Scorpion's Gold na 8th Slot dla Engineera tylko na określony czas i jak widać było to niezbyt długo ponieważ jeśli się nie mylę to aż 2 dni...

Jaw widzisz reklamy są nieco opóźnione ponieważ piszą również że została dodana nowa mapa "Kharif" na reklamy nie ma się co patrzyć.

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Dzięki . Masz like it. Dual Scorpiony Gold bym kupił ale jestem na wyjezdzie i nie mam dostepu do warrocka... nie chciałem tracic czasu ... omg ... będą jakieś jeszcze wyprzedaże w najbliższym czasie..? Masz Like It... Kur*a . Spóźniłem się.,

Opublikowano

Tego akurat nikt ci nie powie G1 może dodać jakąś promocje jutro a może za miesiąc. Niestety ale jesteśmy zmuszeni do czekania ;]

Ale zawsze coś dają na 90/180 dni tylko trzeba cierpliwości.

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Co ty gadasz że nie ma scorpy są w zakładce Long Term Lease

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...