Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][24/7][6.0]EliteWar

bebek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer Powraca już niedługo proszę nie usuwać tematu niedługo znajdzie się tu prezka

POSZUKUJEMY :

Kodera , (min. podstawy php i mysql , oraz obeznanie w phpmyadmin )

Chętni pisać gg : 3428049

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A zdajecie sobie sprawę z tego , że od dnia 26.01.12 o 0:00 zostaje wprowadzone w życie już i w Polsce A.C.T.A. ? wiecie co to oznacza ? że zamkną wam serwer , a Założyciel idzie za kraty za pranie brudnych pieniędzy , ale to tylko może wam się zdarzyć po wprowadzeniu VIP konta.

Opublikowano

@up dokładnie , podpisują 26 , ale jeszcze głosowania , zanim zajmą taka stronę o której wiemy tylko my minie , najpierw poleci chomikuj.pl potem po woli zaczną te inne jeszcze z rok albo dwa zanim dojdą do nas ;)

Opublikowano

To skoro została wprowadzona taka prędkość to tak jak obiecywałem ściągam najsilniejszą ekipę prywatnych plemion do was (team -SPQR-)

Opublikowano

Zarąbisty serwer polecam Swiat 3!!!!

Stary swiat3 typowo dla dzieci ;-) Jaki ma sens taka gra skoro wygrywa ten ktory dluzej przy kompie siedzi i klika ? -.- Mozesz miec 10kk pkt a nie masz przewagi przed osoba 500k pkt bo to kto wygra zalezy od szybkosci klikania.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Stary swiat3 typowo dla dzieci ;-) Jaki ma sens taka gra skoro wygrywa ten ktory dluzej przy kompie siedzi i klika ? -.- Mozesz miec 10kk pkt a nie masz przewagi przed osoba 500k pkt bo to kto wygra zalezy od szybkosci klikania.

Masz jeszcze dwa światy z prędkością 900 i 200 każdy znajdzie coś dla siebie

Opublikowano

Masz jeszcze dwa światy z prędkością 900 i 200 każdy znajdzie coś dla siebie

Stary nie chodzi o mnie bo ja mam swoj serwer tylko komentuje posty poprzednikow.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Budowniczy
Opublikowano

Witam, ostatnio zaatakował mnie koleś, który miał ogromną ilość woja. Czy jest to możliwe? Jeżeli tak to piszcie tu lub PW. Oto SS:

bez_tytulu.png

Opublikowano

Witam, ostatnio zaatakował mnie koleś, który miał ogromną ilość woja. Czy jest to możliwe? Jeżeli tak to piszcie tu lub PW. Oto SS:

bez_tytulu.png

Bug został usuniety wszystkie wojska zbugowane zostały usunięte pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...