Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec świata 2012!

GameOverMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na temat końca świata w 2012 roku było wiele historii ale dla mnie najbardizej wiarygodna była ta z hiperaktywnością słońca występującą co 11,5 tys. lat, która sprawi przebiegunowanie ziemi (ziemia zacznie obracać się w drugą stronę) i mase kataklizmów.

Przed chwilą słyszałem w wiadomościach, że ziemia jest bombardowana przez jakieś cząsteczki słoneczne naładowane, które mogą uszkodzić satelity i inne urządzenia elektroniczne. Więc jak to usłyszałem to pomyślałem, że pójdę i napiszę o tym na MPC żeby mieć popularny temat :D.

Co wy o tym sądzicie?

obraz24.png

Opublikowano

Huja prawda teraz mamy komputery i wgl a jakaś banda spoconych majow bedzie mi mowic kiedy będzie koniec swiata phii

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Po jakiego pierona zakładasz taki temat? Z nikim tutaj poważnie nie podyskutujesz, każdy pisze jakieś ironiczne posty lub nasycone wulgami...

Opublikowano

koniec świata odwołany na czas nieokreślony ;x

A tak serio to ja tam jakoś w to nie wierze ju kilka razy było takie coś że miał być niby koniec świata itp. a jak do tej pory nic się nie stało :>

NIE MA

Opublikowano

Głupi debil, jak chcesz zatrzymać kręcącą się z prędkością 30 tys. km/h i ważącą kilka tryliardów ton planetę?

Co do drugiego zdania, to chyba było wyładowanie słoneczne czy coś (nie znam się) i podobno ostatnio w Polsce przez to można było zaobserwować zorzę polarną.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Chuj im w pięty dla zachenty , niech powiedza cos mądrzejszego jak na ich glupote.

NIKT NIE WIE KIEDY KONIEC SWIATA

Kazde dziecko metina moze se wysrac ze gm zamknie serwer i the end... juz przezylem z 20 the endow i wciaz zyje -.- ...

Gdyby nie ten film 2012 by nie bylo sranie w banie...

A potem dzieci sie boja i pierdola glupoty o koncu swiata.... tematow takich bylo w chu i kolejny debilny...

Pozdro dla prawdziwych , ja w to nie wierze.

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Nie wiecie ,że naukowcy robią to tylko dla kasy? Nie mają co sprawdzać/odkrywać więc sobie z nas żartują i mówią ,że będzie koniec świata i oni dzięki temu zbijają kasę, bo każdy myśli, że coś tam niby odkryli.

Koniec świata to nieokreślone zdarzenie. Może się to stać teraz, jutro, pojutrze a nawet za 200 lat. Nikt tego nie wie.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ciekawi mnie ile zapłacili tym naukowacom, żeby gadali takie bzdury. Żadnego końca świata nie będzie. Film ten zrobili pewnie po to by ludzie zaczeli sie bać i mówić. O i tak konieć świata będzie wiec trzeba korzystać i wydać nasz oszczędności :D

JA NIE WIERZE W KONIEC ŚWIATA Z TV :D I WY TERZ NIE WIERZCIE W TE BZDURY

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...