Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem | Pomoc] To konto ma na stałe zablokowany dostęp do gry na serwerach.

sauron987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

My (użytkownicy MPCforum) raczej Ci nie pomożemy.

Pisz do supportu, bo dostałeś bana.

Jesteś pewien, że nie grałeś na hackach ?

Opublikowano

Oczywiście !

Jedyna rzeczą jaka shackowalem to mw3

A macie jakies e-mail do nich czy cos proszę was podajcie mi bo jestem bez radny w tych sprawach

Opublikowano

No słuchaj ja też tak miałem. Używałem wtedy aimbota od catalyst-hax który był UNDETECTED. Jednak VAC nie musi wykrywać hacków. Robi to też Treyarch. Ty właśnie dostałeś bana od Treyarch. Jednak jeśli nie grałeś na hackach to my Ci tu nie pomożemy.

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

jezeli z hackowales mw3(uzywales cheatow)to w BO tez dostales(na steama ogolnie..) i prawdopodobnie już cię nie odbanują -.-

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

a na mw3 normalnie? no to w bo juz na 100 % nie pograsz.. za hacki nigdy cie nie odbanują -,-

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano
System Valve Anti-Cheat jest aktywny jedynie na serwerach, które oznaczono symbolem tarczy. Tylko przedstawiciele firmy Valve mają możliwość blokowania graczy za pomocą systemu VAC. Administratorzy serwera mogą zablokować daną osobę i uniemożliwić jej grę na konkretnych serwerach, jednak nie mogą oni blokować graczy poprzez VAC. System VAC działa automatycznie, co eliminuje konieczność zgłaszania oszukujących graczy działowi pomocy technicznej Steam. W kwestii oszukiwania firma Valve wyznaje zasadę zerowej tolerancji ? niezależnie od okoliczności blokada VAC nie zostanie zniesiona.

Proszę takie są szanse na unbana.

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...