Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet LTE z polsatu

Madirius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż zawsze posiadałem internet od neostrady. Jednak teraz chciałbym zmienic na ten LTE od cyfrowego Polsatu i tu nachodzą moje pytania.

1. O co chodzi z transferem na miesiąc np. 5GB? Moge tylko pobrac 5GB na miesiąc? Jeśli tak to dziekuje....

2. Czy jeśli będe grał np. w LoL'a to ten transfer też bedzie schodził? Jeśli tak to na ile godzin gry mi starczy?

Z góry dziekuje za odpowiedź

//Nieregulaminowa sygnatura - za duży rozmiar, .gif.

Opublikowano

1, Tak możesz pobrać tylko 5gb na miesciac.

2, Tak będzie Ci szedł transfer ponieważ chodzi tu o pobieranie danych. Myślę, że na krótko.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

Wycofali pakiet 25GB? Mi taki spokojnie starcza na cały miesiąc. I jeszcze około 5GB zostaje. Oczywiście przy rozsądnym użytkowaniu (bez filmów HD, ściągania dużych plików w dzień). Dodatkowo jest też darmowy pakiet 50GB w nocy (24:00-8:00)...

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

nie nie wycofali :P aha i pakiet 25gb kosztuje bodajze 69zl i nie wiem czy to jest juz polaczenie z pakietem telewizyjnym (posiadam juz taki) czy osobno, poniewaz kliknelem w pakiet telewizyjno internetowy czy jakos tak xD jak myslicie?

//Nieregulaminowa sygnatura - za duży rozmiar, .gif.

Opublikowano

Ten limit przy takim necie to przejebane.. Z prędkością pobierania (niby do 100mb/s - na pewno przy nadajniku ;d) 5 gb to kwestia 2 godzin.. Odpalasz ściąganie i po limicie..

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

Witam otóż zawsze posiadałem internet od neostrady. Jednak teraz chciałbym zmienic na ten LTE od cyfrowego Polsatu i tu nachodzą moje pytania.

1. O co chodzi z transferem na miesiąc np. 5GB? Moge tylko pobrac 5GB na miesiąc? Jeśli tak to dziekuje....

2. Czy jeśli będe grał np. w LoL'a to ten transfer też bedzie schodził? Jeśli tak to na ile godzin gry mi starczy?

Z góry dziekuje za odpowiedź

1.) Tak , masz tylko do wykorzystania 5gb ^^

2.) Będzie schodził, a ile godz to nwm... ale nie dużo...

A tak na marginesie to jest do dupy, bo 5 gb to kwestia jednego filmu HD ;P

więc odradzam .

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Przeciez taki internet z limitem danych moim zdaniem wgl sie nie oplaca.

Nie zmienial bym dostawcy na Twoim miejscu.

Ja tam mam IPlusa CDMA bo muszę to mieć limit 9 GB i jakoś żyję.

Zależy do jakiej prędkości obniżają tego neta 5 GB trochę mało mi 9 + noce free wystarcza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...