Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy opłaca się kupować steama(z grą),co on daje?

.SpoxiK.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem bo chce kupić sobie cs 1.6 (analogy) steam za 60zl, ale nie wiem czy mi się opłaca i co on daje?

Będę lepiej grać czy coś?Jak możecie napiszcie mi co daje steam w cs 1.6 i czy sie oplaca kupic za 60zl?

Opublikowano

Kupujesz na allegro, albo gdzieś indziej czy w sklepie?

Bo jak chcesz kupić samo konto to uważaj, bo lubią oszukiwać.

Ale sam kod, też tyle coś się "ceni".

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

PLUSY:

- Szacunek Graczy

- Przyjaciele w platformie steam

- Szybszy kontakt z Adminami

- Lepsza wydajność gry

- Dostęp do wszystkich serwerów ( Na NS tylko serwery ns a na steam NS/S)

I o wiele wiele więcej

MINUSY:

- Minusem jest jedynie cena; d

Karny od Chmiela ;3

24.05.2015 01:12 :D

Pzdrki

Opublikowano

Nie opłaca się kupować z płytą Kup sobie sam klucz, i nie patrz na cenę 2-5zł ponieważ to są puste kąta steam

A co do tego co Ci daje steam:

Masz oryginalną grę

Możesz grać na serwerach steam

...

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Ja mam z płytą i wolę mieć z płytą niż bez,ponieważ stracisz dane do niego to będziesz musiał napisać na tym kodzie(taka karteczka) to co oni ci każą np: "S-T-E-A-M 50-203-20-231" i robisz ss lub nagrywasz...

Jeżeli nie masz tej kartki konta nie odzyskasz...

+Masz dostęp do przeglądarki bez wychodzenia z gry;

+Serwer Steam;

+możesz pisać ze znajomymi;

+robić ss,które widzą twoi znajomi....

Itd....

Opublikowano

A ja kupilem te Anthology i nie wiem jak zainstalowac tego CS'A a mam tam CS:S CS 1.6 Steam i kupiłem za 50 zł..

Szkoda, że w anthology nie ma source'a.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

NS to wersja demo gry counter strike nic się nie stanie jak na niej będziesz grał.

Jeżeli masz płytkę to tylko instalujesz steam potem podajesz klucz jaki masz na kartce i tam pobierasz cs on ci go zapisuje w folderze steam i dopiero wtedy można powiedzieć,że się ma steam.Gra musi być zainstalowana tam gdzie steam by ten program mógł sie z nią połączyć...

Opublikowano

NS to wersja demo gry counter strike

Cs ns to nie demo tylko po prostu ns, sama nazwa mówi

Opublikowano

Cs ns to nie demo tylko po prostu ns, sama nazwa mówi

aha.

Steam Ci skilla nie doda :D

Anthology nie zaaktywujesz bez płytki w napędzie ;]

Ściągnij demon tools i obraz płyty jeżeli nie masz płyty, albo nie działa.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Najlepiej wg. mnie kupić tylko klucz. Tańszy, a także można go odzyskać w miarę możliwości.. (niektórzy piszą że nie), wystarczy tylko zapisać kod aktywacyjny, a w razie kradzieży, napisać do Supportu w raz z kodem i odzyskać. Jednego steama przez głupotę mi orąbali, mogłem zatrzymać kod.. ;/

A tak to po przez steam masz na pewno dostęp do serwerów only steam, gdzie też nie kiedy cieszą się swoją popularnością.

Nie czekaj, tylko lepiej graj na steam zamiast NS. :)

Opublikowano

Jak najbardziej, polecam kupić steam. Owszem masz do wyboru z grą czyli z płytą, lub bez - sam klucz. Osobiście kupiłem steam z grą, gdyż jestem zapaleńcem gier i lubie ustawiać rzędy pudełek na komodzie :D

Użytkownicy pisali wyżej jakie są juz plusy i minusy. Sam dodam, iż w sytuacji gdy jesteś Newbie odradzam Ci steam, gdyż tam jest juz wyższy poziom, owszem są też tam dzieci czasami które biegają na aim'ach na steam ale szybko swoje kariery kończą na blacklist'ach. Dodatkowo na steam możesz sprawdzać swoje statystki w grze etc. Steam to naprawde dobra platforma to gier, dodatkowo komunikator. Jeżeli planujesz juz zakup dobrze, abyś znalazl znajomych z steam i bedziesz mógł z nimi grac, pisać etc. Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...