Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pompa na studniówce - jakieś pomysły?

wiesiekex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, a więc w sobotę mam studniówkę i postanowiliśmy ze znajomymi, coś odwalić aby wszyscy ją na długo zapamiętali.

Coś w tym stylu

http://www.youtube.com/watch?v=WCmMsd8ejyY

Jakieś pomysły?

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Przebierz sie pedalex za pedobera (bd pasować do cb xD ) i zacznij gwałcić kolegów (jeżeli ich masz ^^)

A tak serio to coś dla swirusów : zatańczcie poloneza krokiem LMFAO :D

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Spalcie salę, na pewno wszyscy was zapamiętają. Albo zabijcie kogoś, to też jest pomysł.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Zrobcie tak jak bylo tutaj:

http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20111019/POWIAT18/549824920

Bylem w tej sali dwa lata temu na weselu i ladnie wygladala. Teraz to pewnie tragedia :D

Opublikowano

schlejcie się i zrzygajcie na dyrektorkę, wszyscy was zapamiętają ale wy na wasze szczęście nic pamiętać nie będziecie.

Opublikowano

Zapalcie papierosa w toalecie :x

Tak to ja w podstawówce robiłem :)

Jebać A.C.T.A.

Gdy bym miał latający dywan i magiczny turban latał bym zjarany na nim i każdego wkurwiał !

Opublikowano

Przygotujcie pare stołów, składanych krzeseł i drabin, ubierzcie się w lateksowe majtki i bawcie się w wrestling. Oczywiście możecie przygotować parę innych rzeczy np. jarzeniówki, drzwi, łomy, młotki. Nagrajcie jak rozpierdalacie to wszystko i wrzućcie na youtube'a (koniecznie podaj mi linka).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...