Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Chcesz potrollować z C4 ? :D

PanZagłady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie !

W tym temacie omówię takiego buga z śmigłowcami :

- szturmowymi

- zwiadowczymi

O co w nim chodzi ? Wybieracie klasę wsparcie , ustawiacie C4 jako gadżet i po wejściu do gry nakładacie 5-6 x C4 na śmigłowiec czy to szturmowy czy zwiadowczy. Czekacie aż banda ludzi z teamu wejdzie do nich i odleci. Patrzycie jak sobie pięknie latają a potem naciskacie przycisk i widzicie jak helikopter pada bez kontroli lotu ;D . Oczywiście giną też członkowie drużyny hehe.

jqeuR.png

Opublikowano

Dodaj tylko, że to działa tylko w trybie hardcore ;p Też tak robiłem kiedyś, jak mi kradli samolot czy coś takiego.

Opublikowano

Łahahaha...

Stary, to ja takie coś odjebałem podobnego, tylko że typo na mnie myśliwcem leciał i chciał mnie chyba "przelecieć" (Bez skojarzeń xD), a ja wykazałem się zdrowym rozsądkiem i podłożyłem mu c4 xD Nie wiem jak ale go rozjebałem :P

Można także wziąć inzyniera, wskoczyć na heli (AH-64) i jak ktoś wsiadzie i zobaczysz heli, to rzucasz na smigło mine :D

A mina sobie leci i jak trafi w coś to Bummmmm !

OndteAw.png
Gość malutki688
Opublikowano

omg ale fajni jestescie, wbijcie 5gwiazdek z c4 to pogadamy, nie wiem co jest fajnego w psuciu ludziom gry (przzynajmniej PL nie miejcie w nickach)

Opublikowano

A ten już bierze motyw pokrzywdzonego gracza... Gry bawią, a nie usztywniaja. Ja zamiast grać normalnie (czyt. zabijać się) to poszedłem w oddali z kolegą i ścigaliśmy się ^^

Opublikowano

@ Ninetales

Nieprawda bo akurat praktycznie zawsze gram na normalu i działa to na normalu. Na hardcore z fire friendly YES by rozwalało smiglowiec w powietrzu a nie opuszczalo w dół niczym maszynę bez pilota.

Na normalu ochrona fire friendly tak działa, że nei rozsadza smiglowca tylko traci kontrole lotu i spada na ziemie dość gwałtownie, że niektórzy nie zdążą wyskoczyć ;).

@ malutki

Z całym szacunkiem, ale ja gry nie biore i nie brałem nigdy na serio. To ma być dla mnie rozrywka a nie gra na śmierć i życie. Dla mnie to jest czysta zabawa i przyjemność. Z kumplem mieliśmy sporo śmiechu jak trollowaliśmy tych ludzi a oni mówili, ze u przeciwnika jest cheater co spuszcza im śmigłowce w dół :D.

jqeuR.png

Gość malutki688
Opublikowano

ja odpbieram takich ludzi jako malych skurw.... ktorzy nie potrafia grac i szczyca sie tym ze innym przeszkadzaja.chcesz trolowac, sciagnij aima i graj w coda

Opublikowano

Malutki ty tą grę za bardzo poważnie bierzesz do serca ile ty dziennie w to grasz jak jak ciebie gra to już nie jest rozrywka a no-life skoro nie umiesz się nawet śmiać przy grze z innych graczy?

final.jpg

Opublikowano

niby czemu to bug??? hardcore ma w sobie to, że swym sprzentem można zabić swego kompana, a to jest przykład "niechcacego" podlozenia C4 pod pojazdy w bazie :D

Polecam zabrać heli lub samolot (tylko ze do samolotu juz nie wrocisz :D) i zaparkować, a w przypadku samolotu- katapultowac sie, a następnie podkladać c4 na wszystkie samoloty i heli w bazie wroga, co 8 sekund do nich wsiadajac i wysiadajac. Po robocie wsiadamy do swego heli (albo kradniemy im) i uciekamy. Czekamy, az wszystkie pojazdy znajda sie w powietrzu :), a dalej to już cud miód orzeszki

Jeżeli pomogłem nie zapomnij kliknąć "Lubie to" :)

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

http://www.mpcforum.pl/topic/546306-tut-mysliwiec-od-zera-do-bohatera/page__fromsearch__1

Opublikowano

Witam serdecznie !

W tym temacie omówię takiego buga z śmigłowcami :

- szturmowymi

- zwiadowczymi

O co w nim chodzi ? Wybieracie klasę wsparcie , ustawiacie C4 jako gadżet i po wejściu do gry nakładacie 5-6 x C4 na śmigłowiec czy to szturmowy czy zwiadowczy. Czekacie aż banda ludzi z teamu wejdzie do nich i odleci. Patrzycie jak sobie pięknie latają a potem naciskacie przycisk i widzicie jak helikopter pada bez kontroli lotu ;D . Oczywiście giną też członkowie drużyny hehe.

Fajnie fajnie, tylko jak nawalasz się z innym śmigłowcem lub po prostu ktoś w ciebie strzela to może zdetonować ładunek i to jest wtedy mega fail

Gość malutki688
Opublikowano

Fajnie fajnie, tylko jak nawalasz się z innym śmigłowcem lub po prostu ktoś w ciebie strzela to może zdetonować ładunek i to jest wtedy mega fail

i co z tego ?tacy ludzie zazwyczaj maja kdponizej 0,6 wiec dla nich to zaden problem

Opublikowano

@malutki, Ty faktycznie zbyt poważnie tą grę bierzesz do siebie... Nie potrafisz podejść do tego 'z uśmiechem na twarzy', tylko wszystko hejtujesz?

Co do tematu, to dotychczas myślałem że to normalnie, a nie bug ^^ Na samoloty działa to tak samo jak heli? :)

76561198008004488.png

Opublikowano

Hahaha, ale jaja ! Dużo śmiechu jest z tym związane <lol2>

~malutki. - Wyluzuj troche stary co ? Musisz po wszystkich jeździć ? tak jak mówią inni to ma być ZABAWA a ty traktujesz każdy wybryk ja jakąś karalną zbrodnie.. Wyluzuj, wyjdź na piwo z kolegami [ o ile ich masz ] a nie siedź całymi dniami przed tym BF, bo potem widać skutki uboczne takiego No-life.

Pozdro !.

Opublikowano

Rzeczywiście, jakie to jest śmieszne... no patrzysz jak śmigłowiec leci w dół, niezłe poczucie humoru macie. Umówcie się wszyscy razem na serwer i się zabijajcie, będziecie się świetnie uzupełniać. Prawda jest taka, że śmieszy to tylko osobę która to robi. Mam poczucie humoru i dystans do samego siebie... no ale ludzie, to jest żałosne. Nie po to ludzie kupują BF'a aby jakiś troll z C4 rozwalał przy starcie pojazdy. Jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam http://www.google.pl/imgres?q=fuck+you&um=1&hl=pl&biw=1280&bih=919&tbm=isch&tbnid=ToFXGAzcZiFyZM:&imgrefurl=http://www.hark.com/collections/dslmxpnlmm-fuck-you&docid=i0zOMo2g4rwrYM&imgurl=http://cdn1.hark.com/images/000/007/116/7116/original.0&w=400&h=405&ei=IYMkT-i-MISq8QOd2bXOBw&zoom=1&iact=hc&vpx=178&vpy=136&dur=1219&hovh=226&hovw=223&tx=139&ty=112&sig=101111869268093815947&page=1&tbnh=139&tbnw=138&start=0&ndsp=34&ved=1t:429,r:0,s:0 ; )).

Wasyl654.png

2pacr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...