Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HardcoreCraft [24/7] [Non-Premium] Serwer Hardcore

AuDuMeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa serwera:HardcoreCraft

Adres serwera: s36.csrv.pl:26576

Typ serwera:HARDCORE

Max. ilość graczy: 20 (jezeli bedzie potrzeba wiecej to powieksze

Administratorzy: AuDuMeK,MrSteq1,smile

Stronka Serwa: (w Przygotowaniu)

Modyfikacje: Permissions,Hardcore,Authme,Essentials,Worldedit,Worldguard,

Opis serwera: Jest to serwer Hardcore mozesz tutaj robic co chcesz.

SERDECZNIE ZAPRASZAM MILOSNIKOW SERWEROW HARDCORE

1368221913u387138.png

Opublikowano

Server tragedia, cały spawn rozwalony przez creepery, ludzie sobie biorą ze spawnu diamenty, las płonie, lagi jak cholera, admini mnie teleportują i napierdalają bez powodu, odradzam!!!

Opublikowano

Stanowczo odradzam serwer, administracja nie ogarnieta, nie uprzejma, zabija graczy bez powodu oby wymusic wyslanie SMS przez graczy, wszystko rozwalone, malo pluginow, ciagle pada deszcz.

Opublikowano

Wiesz co masz rację! Zgadzam się w całości gdyby.... gdybyś. To ty nie kradł, podpalał i nic nie jest rozwalone.... Zabijanie graczy? hmm nie przypominam sobie. sms'y są tylko po to by zakupić większy serw. Nie uprzejma to radze przemyć oczy może pomoże. Deszcz pada ale chyba u ciebie za oknem.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Słabo!!!!

Admin wymusza sms'y.

Creepery rozwalają cały resp.

Ciągłe lagi.

Odradzam serwera :) Lepiej poszukać jakiegoś innego.

Opublikowano

Przykro mi że sobie nie przypominasz, zabijacie graczy którzy pierwszy raz weszli na server, żeby wam sms'y wysyłali? chyba was ostro pojebało, jeszcze raz odradzam...

Opublikowano

Niestety musze przyznac ze zgadzam sie z wypowiedziami wyzej, bylam przed chwila na tym serwerze i nic tam nie ma admin sa chamscy, nie udzielaja pomocy, ciagle spamuja, nawet nie mozna chodzic, bo jakis extreme caly czas teleportuje i zabija. Stanowczo odradzam.

Opublikowano

wymuszam wysylanie smsow? tak? Heh,smieszny jestes.Byliscie chamscy, ze az poprostu szkoda gadac. podpalacie lasy. a co do tych smsow. kasa nie jest dla mnie. tylko te pieniadze beda trafialy na potrzeby serwera.A wgl. co cie to obchodzi tamto sramto. zrob wlasnego serwa i tak sobie wszystko ogarnij. a nie chodzisz po serwerach i szukasz problemow. Pozdrawiam i Narazie..

1368221913u387138.png

Opublikowano

wymuszam wysylanie smsow? tak? Heh,smieszny jestes.Byliscie chamscy, ze az poprostu szkoda gadac. podpalacie lasy. a co do tych smsow. kasa nie jest dla mnie. tylko te pieniadze beda trafialy na potrzeby serwera.A wgl. co cie to obchodzi tamto sramto. zrob wlasnego serwa i tak sobie wszystko ogarnij. a nie chodzisz po serwerach i szukasz problemow. Pozdrawiam i Narazie..

Wymuszasz, i nie kłam że ty nie wymuszasz bo wymuszasz xDe.

1921.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...