Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kropeczki

MrSigan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodze na metina i na kazdym serwerze i kazdym ch wyskakują mi kropeczki gdy probuje sie zalogowac blad laczenia z serwerem o co chodzi?

alvinj.png

Opublikowano

czytac boarda wystarczy ;) ale aktualnie niedziala ale info bylo juz wczoraj

konserwacja serwerow odbywa się dzisiaj od godziny 9rano powinna trwac do 12 ale jak zwykle co im sie dluzy....

aaa i zapomniałbym w związku z tym ze dzisiaj jest aktualizacja to w czwartek nie odbedzie się

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jest konserwacja,pisało na forum.Od 9 do 12 bodajże ale jest już po 12 a off nadal,nie wiem czemu.A i niby ma nie być konserwacji w czwartek ze względu że dziś przeprowadzili.Formu też właśnie jest off jak pisał kolega Up.

Opublikowano

co milcz ? pierdolisz jakies glupoty... nawet nie wiesz co to jest acta...straszysz dzieci teraz sie beda moczyc w nocy pewnie ze metka zamkna albo cos.. jeszcze troche i bedzie temat cos w stylu"czy przez acta moga zamknac metka"?

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Głupoty gadacie to nie ACTA to Anonymous !

tak poważnie to chyba nikt nie wie co się dzieje na forum napisali że aktualizacja z czwartku na dzisiaj przeniesiona i w czwartek nie będzie miałą trwać od 9.00-12.00 a już dawno po 12 jest...

imetin_logo.png

Opublikowano

Głupoty gadacie to nie ACTA to Anonymous !

tak poważnie to chyba nikt nie wie co się dzieje na forum napisali że aktualizacja z czwartku na dzisiaj przeniesiona i w czwartek nie będzie miałą trwać od 9.00-12.00 a już dawno po 12 jest...

kur** czy wy nie mozecie troche poczekac ?

nie dziala to nie dziala...

1363095337-U286162.png
Opublikowano

GenerPl zenujesz mnie.... Nie siedzę na forum zbyt czesto sam piszesz jakies filozofie bóg wie co (..) Zaszles w konflikt jak nie da sie normalnie do ciebie mowic To MrSigan powiedzial ci po polsku i jasno nie udzielaj sie .

Ps: Stanal ci ze raporcik wyslales ? <3

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

GenerPl zenujesz mnie.... Nie siedzę na forum zbyt czesto sam piszesz jakies filozofie bóg wie co (..) Zaszles w konflikt jak nie da sie normalnie do ciebie mowic To MrSigan powiedzial ci po polsku i jasno nie udzielaj sie .

Ps: Stanal ci ze raporcik wyslales ? <3

ahhh bardzo :)

odpowiedz mi na 1 pytanie ok ?

ILE MOZNA ZAKLADAC NOWYCH TEMATOW ZE METEK NIE DZIALA !!!???

czy na tym forum przed założeniem nowego tematu czytaja inne tematy ?

dobra rozumiem zeby jeszcze nazwa tematu byla jakas dziwna no ale bez przesady jak ktos widzi Błąd podczas łączenia się z serwerem jako nazwa innego tematu to czy nie moze go przeczytac ? tylko odrazu zaklada kolejny bezsensowny temat i placze ze metek nie dziala ? ... sa 3 tematy juz zalozone na temat nie dzialajacego metka albo forum...

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Co wy wogóle odwalacie?

Gosciowi metin nie chodzi a wy pieprzycie za przeproszeniem o Acta i skaczecie sobie do gardeł.

Jesli nie moze sobie poradzic z bledem jestescie od tego zeby mu pomoc.

"Jak nie chodzi to nie chodzi". Rozwaliło mnie to, a jakby Wam nie chodzilo to co?

Tez byscie srali żarem bo nie chodzi Wam metin i pewnie chcielibyscie uzyskac pomocy.

Panowie nagrodzeni warnami ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...