Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kompilowanie jądra na VPS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy istnieje jakaś możliwość żeby na VPS za 19 zł wszedło 200 osób rozmawiałem z pewnym technikiem który mówił ze ma dobre game oraz przekopilował jądro to może być prawda bo jakoś nie wierze?

Szukam Ekipy / Gildii na s9 agronas czerwoni lv +35

Opublikowano

Wątpie jezeli serwer ma max 512mb ram to na 100% nie wejdzie tyle osób a zwłaszcza z takim netem jak na exone

Co ty gadasz ? Jak na exone i za 19zł VPS , ma bardzo dobrego neta --> 100mb/s <--- To nie wiem co chcesz od tego -.-

A na takim VPS wejdzie może max 50 osób ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

No przydalby mi sie ktos taki do pomocy z VPS bo wtedy 19 zl na 50 osob to i tak tanio

czyli ile GHz kupywać procesor jaka pamięć ram a pojemnosc dysku to 50 bd zeby mnie to wyszlo 50 zł i ok 100 luda sie pomiescila

Opublikowano

no ta ale mi chodzi o to jak skompilowac te jadro i game dobrze ustawic zeby wszedlo 200 od czego to zalezy bo on mowil ze ma dobre game i skompilowane jadro?

Opublikowano

Ta. Badar wszystko wie. Zwłaszcza edytować game.

@UP

"Wszedło". hah,

=.= . Od edycji game mam kumpla, a jądro na VPS przekompilować to pikuś ;f.

Gdyby nie to, że skończyłem z metinem - pomógłbym a tak to powiem Ci tyle Autorze : wyjeb niepotrzebne moduły z jądra .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...