Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]EliteMT2 - Przenoszenie na PU-KONG

szlachetny1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem się dowiedzieć w jaki sposób przenieść swoją postacią + 110 lvl (Czyli mogę legalnie wejść na mapę PU KONG), przenieść postać poniżej 110 lvl ? Wiem, że jest do tego jakiś bot, czy coś w tym stylu, ale z tego co się zdążyłem ostatnio zorientować, to ten bot nie działa i wyrzuca podczas TP na PU-KONG.

Proszę o pomoc i ewentualne linki do jakichkolwiek botów, dzięki którym mógłbym to TP wykonać.

Pozdrawiam.

Daj plusika

:) Mam nadzieję, że na niego zasłużyłem :) I pamiętaj ! Dobro, którym obdarzysz bliźniego wraca do Ciebie z podwójną mocą, czyli dasz mi plusika, to dostaniesz dwa. Czyż to nie jest opłacalne ?

garfield.png

Nie lubisz Garfielda ? Nie mamy o czym rozmawiać !

Już mnie irytuje gdy widzę, że ponad połowa społeczności MPCFORUM, nie potrafi się wysilić i napisać poprawnie jednego zdania po polsku -,-

Zbieram Plusy ! +

Opublikowano

Ok, ale jak odpale Kamer'a na postaci + 110 lvl, to wyrzuca mnie z gry.

Daj plusika

:) Mam nadzieję, że na niego zasłużyłem :) I pamiętaj ! Dobro, którym obdarzysz bliźniego wraca do Ciebie z podwójną mocą, czyli dasz mi plusika, to dostaniesz dwa. Czyż to nie jest opłacalne ?

garfield.png

Nie lubisz Garfielda ? Nie mamy o czym rozmawiać !

Już mnie irytuje gdy widzę, że ponad połowa społeczności MPCFORUM, nie potrafi się wysilić i napisać poprawnie jednego zdania po polsku -,-

Zbieram Plusy ! +

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Wgraj moda do folderu z klientem EliteMT2, zaakutalizuj go. Odpalaj przez ConnectHelper'a.

Pamiętaj, że na pu kong postać z mniejszym lvl'em od 110 nie może atakować potworów, ani relogać, w przeciwnym razie wywali postać do m1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...