Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za premium ?

aaaaaaaaaa100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano 3 dni temu kupiłem na allegro premke bronze 30 dni, i nie czaje kurde gdzieś o 22 mnie wylogowało i nagle dostałem bana looool ?! jak to mogło się stać???

b9b2c23333504257ba9ad2c7e7559f6d.0.gif

COŚ CI SIE NIE PODOBA?! CTRL + W !

Opublikowano

Używałeś hacków, botów bądź innych wspomagaczy.. Sprawdź e-maila na jaki czas go dostałeś.

Jeśli nic na e-mailu nie masz tzn. że dostałeś perma.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

te no ale nie rozumiem. nie grałem na hackach, nawet nie miałem party program detected, juz sie nauczyłem zeby nie hackowac i nie czaje.

jedyne co miałem podczas gry włączone to CamStudio, żeby se ponagrywac hakerów.... nie wiem jak napisac ticket do unban ?

Opublikowano

te no ale nie rozumiem. nie grałem na hackach, nawet nie miałem party program detected, juz sie nauczyłem zeby nie hackowac i nie czaje.

jedyne co miałem podczas gry włączone to CamStudio, żeby se ponagrywac hakerów.... nie wiem jak napisac ticket do unban ?

Piszesz ,ze sie nauczyles... Czyli ,ze kiedys grales na wspomagaczach.Wystarczy ,ze uzywales dinarbota 5 miesiecy temu a bana dostaniesz.Moj kolega uzywal dinarbota 1 mesiac teamu i nic innego a bana dostal.

Proste, wspomagacze=ban.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

@2UP

http://www.mpcforum.pl/topic/470262-tut-jak-napisac-ticketa-wzrory-ticketow/

Masz tutek, jak napisać ticketa + wzory.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Mit, ze za premki z PS lub 400 G1 C dostaje sie bana to wytwór niektórych sprzedawców, po to, by ludzie kupowali premy 2 razy drozej u nich. Na tej aukcji na której kupiles bronza ( widzialem ja na allegro ) sprzedawca wystawil ponad 900 sztuk za 13 zł czyli to raczej nie jest z PS. I na pewno nie dostałes banna za premium kupione na allegro to jest WKRĘT i nie wierzcie w te bzdury.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Prawdopodobnie dostałeś bana za jakieś wspomagacze, na których grałeś kilka miesięcy temu i tak jak jeden z up zobacz skrzynkę czy nie ma od nich wiadomości, jeżeli nie ma, to znaczy, że perm.

1325621825-U261344.png
Opublikowano

wszystko byłoby okej, gdyby nie to ze założyłem świeże konto i na czysto grałem... nawet nie raczyłem odpalić MPCfoum czy cokolwiek... : (

@edit

BTW.

kupiłem 2x bronze pemium i jakieś G1 chyba 1200 i kur** zbanowane konto, a ticket wysłany

Opublikowano

Właśnie wina może być w Camtasia Studio :) Niestety War Rock niektóre programy wykrywa jako szkodliwe oprogramowanie. Np. GameBooster'a. Może tak samo być z tym programem :) Dla pewności poszukaj na mailu wiadomości z powodem bana. Jeśli nie będzie jej w głównej zakładce poczty, to poszukaj też w zakładce SPAM :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...