Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LG gt540 vs sn xperia txt pro który?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki dylemacik którego fona wybrać lg czy sn bardziej mnie przekonuje sn ponieważ rajcuje mnie qwerty i wgl ale nie wiem jaki ma procesor itp bo w necie nic nie ma słyszałem ze nie ma androida tylko jakaś naklatke

jestem otwarty na rożne propo mam do wydanie 300 zl telefonik biorę ogólnie używany

Zbieram - :)

naglowekz.png

WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu

Opublikowano

Bierz LG GT540, on ma androida, 256MB RAMu i procesor ARMv6 600MHz.

SE TXT nie ma systemu operacyjnego i ma 64MB RAMu

http://telepolis.pl/telefony.php?id=1870

Android ma mnostwo mozliwosci, mozesz sciagnac z marketu takia klawiature ktora bedzie milion azy lepsza od tej fizycznej w SE.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

to jasne ze lg gt540 jak napisał kolega powyzej masz ANDROIDA a w txt huj wie co za system aplikacji w huj mało oraz bardzo słaby telefon nie polecam lecz z lg sciagasz aplikacjie z android market gadu gadu skype ipla itp masz tego w H*J

Opublikowano

LG GT540 - Swift. Dlaczego?

• system Android,
  • możliwość podkręcenia procesora,
  • duże wsparcie na forach,
  • ciekawy design.

YQ3IB.png

Nie wykonuję prac na zlecenia.

Opublikowano

Ten TXT służy głównie do pisania, a nie oferuje aż tylu funkcji co LG który ma Androida. Do Swifta własnie bez problemu znajdziesz jakąś aplikację pomagającą szybciej pisać a i bez tego idzie się przyzwyczaić do klawiatury ekranowej. Taki GT540 Ci się nie znudzi po tygodniu i inaczej niż telefony bez OSu oprócz dzwonienia/SMSowania może posłużyć dobrze jako przenośny sprzęt do grania i wiele więcej.

fs_overall.png

Opublikowano

Ten TXT służy głównie do pisania, a nie oferuje aż tylu funkcji co LG który ma Androida. Do Swifta własnie bez problemu znajdziesz jakąś aplikację pomagającą szybciej pisać a i bez tego idzie się przyzwyczaić do klawiatury ekranowej. Taki GT540 Ci się nie znudzi po tygodniu i inaczej niż telefony bez OSu oprócz dzwonienia/SMSowania może posłużyć dobrze jako przenośny sprzęt do grania i wiele więcej.

Zapomniałem dopisać właśnie o tych aplikacjach, o których powiedział ManXer. :) Poleciłbym Ci wgrać SwiftKey'a, ew. Swype. Ja używam tego pierwszego i SMS'y typu "Cześć co tam?" lecą w 10 sekund. ;)

YQ3IB.png

Nie wykonuję prac na zlecenia.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Oczywiście Swift

o wiele lepsze podzespoły i system

ps.Ale gdybyś jednak miał okazję jakąś na xperie x8 no ja bym wziął na twoim miejscu xperie zamiast swifta

940messi.png
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...