Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odtwarzacz nie włącza filmów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem gdy ściągnąłem DemoPlayer, VPlayer i MoboPlayer, lecz każdy po włączeniu jakiegokolwiek filmiku natychmiast go wyłącza. Telefon to Samsung Galaxy S Plus.

Telefon nie rootowany i nie przerabiany, Android 2.3. Ogólnie filmy odtwarzają się w odtwarzaczu systemowym. Potrzebuje tego aby oglądać RMVB.

Opublikowano

MX Video Player, posiada kodeki dla różnych procesorów i możesz ustawiać dekodowanie video/audio (oddzielnie lub razem) jako H/W (sprzętowo), S/W (programowo) lub S/W fast (programowo na szybko; gdy zwykłe S/W nie wyrabia). Przesiadłem się z MoboPlayer na ten odtwarzacz i jestem naprawdę zadowolony jeśli chodzi o sprawność działania.

Opublikowano

Nie wiem po co polecać Ci inne odtwarzacze, powinieneś raczej kombinować żeby tamte działały. Może to wina filmu? Albo coś z telefonem? Wg mnie najlepszy jest Vital Player, wgrywasz po prostu plik - nawet nie trzeba konwertować i działa bez problemów w bardzo dobrej jakości.

@ok, w sumie masz racje ale chciałem tylko chłopakowi jeszcze powiedzieć że z Vital Playerem będzie mógł od razu wrzucić bez konwertowania a mógł tego nie wiedzieć ;>

fs_overall.png

Opublikowano

ManXer, wybacz, ale jestem zmuszony wytknąć Ci hipokryzję...

Nie wiem po co polecać Ci inne odtwarzacze

Oraz to:

Wg mnie najlepszy jest Vital Player

By nie było czystego offtopu z mojej strony podam powód, dlaczego typuję MX Video Player jako ten odpowiedni:

https://market.android.com/search?q=mx+video+player&c=apps

Własne kodeki na wypadek, gdyby był z czymś problem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...