Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hot_Playinng[role-play] [minecraft/no-premium]

SwitJobsPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy na nasz nowy serwer minecraft , którego otwarcie będzie dnia 25-26 stycznia

Serwer liczy 20 slotów jest serwerem role-play i nie jest to serwer na dwie godziny przy grze na tym serwerze trzeba się namęczyć troche na serwerze na poczatek będą dwa miasta jak zdążymy z budową drugiego miasta można nabyć prace podstawowe MPCik kopacz drwal itp a prace ktore daje admin będą to prokurator sędzia detektyw policjant strazak ksiadz dj handlarz itp.

Dzialki

20x20 to sa podstawowe dzialki takich działek można nabyć 3 oczywiście pierwsza działka za darmo druga cena nieustalona i 3 tez cena nieustalona.

Dzialki na firme

Dzialki na firme można nabyć po zgloszeniu na forum lub wczesniejszej rozmowie z glownym adminem / wlascicielem . Te dzialki są wielkości 30x30 lub 40x40

Dzialki na gospodarstwo

Są to dzialki na których można hodować zwierzaki hodowlane dzialka jest 25x25 a jeden zwierzak kosztuje 10.000 tysięcy drobnych (zależności jaka będzie ustalona waluta na serwerze).

Bloki/wierzowce

Można też nabyć mieszkanie w bloku lub wierzowcu które będą w drugim miescie ...

Oczywiście zakupy typu jedzenie kupujemy w macu lub kfc albo tańsze jedzenie nie upieczone w tesco

Itemki potrzebne do budowy domków kupujemy w Ikei no jak mi się bedzie chcialo robic to jeszcze w castoramie ... xD

Hmmm myśle że to narazie wszystko co do administracji trzy pewne miejsca mają

Właściciel Główny SwitJobsPlay

Właściciel Zastępca YourHalfs

Właściciel junior Mineral

Na serwerze będzie dostęp kupienia vipa ale jeszcze niewiem kiedy ...

Niema white listy

no-premium

Zdjęcia wkleje kiedy już będzie mapa w 100% skonczona

Zycze milej lektury i niepisac mi pod tematem ja chce adma ...

Opublikowano

Server dzisiaj powinien być włączony ale bedzie biała lista bedziemy kończyć mape itp. A i podam ip:94.23.225.5:25037

Ale z tego ze jest biała lista nie mozna wchodzić ;(

Opublikowano

Imie: Łukasz (Nick: CrayPL)

Dlaczego ty?: Mam duże doświadczenie w Minecraft'a (gram 2 lata), potrafię zbudować fajne budowle (jak mi się chce ^^) i jak będzie potrzeba całkiem dobrze znam komendy World Edit'a

Co potrafisz?: Zbudować fajne budowle :D. Mogę wam też zbudować skiny.

Masz Skype, jakiś kontakt?: Niestety nie :/

Opublikowano

Witam! jeszcze nie wiadomo ale raczej mapa bedzie zmieniana na nowa tak zarzadzil switjobsplay :) nie jestem z tego zadowolony ale tak prawdopodobnie

bedzie :(

A i wybaczcie ale ja zmienilem nick z YourHalfs :) na Virus :)

Opublikowano

Imie: Artur (nick: MIKAS )

Dlaczego ty?: Budowanie to jest to, co lubię.

Co potrafisz ?: Budować wszelkie budowle, pixel arty i wiele więcej ;)

Masz Skype, jakiś kontakt?: Tak, ale to w razie czego na PW.

Opublikowano

Imie:Michał (nick; wMinio )

Dlaczego ty?:Mam spore doświadczenie w Minecraft'a , umiem robić ładne budowle które może sie przydadzą na serwerze .

Co potrafisz ?: Potrafię budować budowle typu starożytnego tzn zamki gospodarstwa jak i współczesne tzn wille domki bloki ( miasta jak i wsi )

Masz Skype, jakiś kontakt?: Skype

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...