Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Enforcer

KowalMen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Otóż postanowiłem sprawdzić frakcję Enforcer. I mam pytanie do graczy ...

Jak tam można szybko zarobić zielone? ... Grałem nim, a konkretniej nią i w 2 h zarobiłem ok. 10k . Kryminalistą w 2h miałem ok. 70k .

Proszę o szybką odp. ;D

KowalskixD.png
Opublikowano

Polecam ci wyszukiwać Discricty na których jest jak najmniej policji a kryminalistów więcej ponieważ na takich rabuja dość długo bez oddawania brudnych pieniędzy bo widzą że nie ma Policji to po co sie ma przejmować? wtedy wchodzisz i przewazżie oddaja u Chiro czy jakoś tak i goscia cap i można nie raz za jednego zarobić nawet 5000:)

Opublikowano

Aha, dzięki ; ] ... A jakiś sposób jeszcze jest? Kiedyś słyszałem że można pobawić się w złego gliniarza. Rabujesz sklep i oddajesz jako dowód. Ale chyba fake :D

KowalskixD.png
Opublikowano

Takiej opcji nie bardzo sie opłaca naprawde :) zrób tak jak mówiłem i nie pożałujesz:) w 90% masz wygrane bo zawsze z zaskoczenai gościa zabijasz i uciekasz sobie spokojnie do your drop :)

Opublikowano

ja tak zrobilłem, w nocy o 03:00 wszedlem na kanal gdzie bylo 6 crim i 1 enforcer, przejechalem sie po miescie i nagle patrze.. [50.000 $] klikasz lewy alt i zabijasz go, bierzesz kase, wchodzisz na yourdrop i z mnoznikiem ja mialem 90k ok. więc bardzo się opłaca, w 5 min. 90k.. xD

Zbieram +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...