Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] BAN ZA KAMER MOD'A

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Moje pytanie jest następujące: czy za grę na kamer modzie z zablkowanym hack shieldem jest duża szansa na otrzymanie bana ? Gram w sensie ze tylko wchodzę na postac i nie używam żadnych z funkcji kamer moda.I czy jak przestane grac na kamer modzie i zaczne grac na czystym metinie to moge od razu dostać bana ? Proszę o sensowne odpowiedzi i z góry dziękuję :)

55mddg.jpg

Opublikowano

Ja używam kamer moda bo po 1 nie działa mi bez kamer moda lub obejścia bo sie komp wyłącza po 2 gram na kamer modzie bo nie umiem zrobić obejścia

Opublikowano

Ja już gram na modzie ponad rok i cieszę się grą.... Ale pamiętaj nigdy, ale to przenigdy nie przerzucaj na handlu powyżej 10kk ,ponieważ ban murowany :D. Zawsze jest możliwość ,że tobie się nie poszczęści i oberwiesz banem . Pozdro :P

bombseedslogo.jpg

Opublikowano

Ale jedno pytanko mam ? Na jakiej podstawie oni te bany systemowe dają ? jak wykrywa Kamera ? Blokujecie HS przy kamerze ? I jaka jest szansa na bana jak gram tylko wieczorami tzn w nocy zazwyczaj gdy nikogo nie ma ? I ten czy mogę wyrwac bana gdy mam sklep otwary i jestem na obejsciu ?

Opublikowano

Ja dostałem bana kiedyś ,bo przez handel przekładałem 999kk to oni napisali w mailu ,że jakiś system wykrył ,iż korzystam z niedozwolonego oprogramowania czyli pewnie HS :D

bombseedslogo.jpg

Opublikowano

jak uzywasz ostroznie to nie

Jak masz takie odpowiedzi pisać do postów to lepiej wgl nie pisz nic :)

tak na przyszłość

Opublikowano

No jedynie żeby bana nie dostać to na tym handelku tyle kasy nie dawać no bo ban na 100% i tyle

po 2 nie pokazywać tego innym jak ktoś zauważyt to zmieniamy ch i jedziemy dalej

4111494900_1315253429_thumb.jpg

Mental 80 lvl S12 OFF

WP 76 lvl S15 ONN

Mental 70 lvl S15 ONN :)

Opublikowano

Pamiętaj też, żeby nie wysyłać zgłoszeń do supportu. Jest taka zasada, że jak zgłaszasz, to jesteś sprawdzany razem z botem, którego zgłosiłeś. Na własnej skórze kiedyś używałem moda i chciałem kogoś podać do supportu, równo z odpowiedzią poszła blokada na konto, które podałem w zgłoszeniu.

Opublikowano

Powiem tak, grałem na modzie około 2 miesiące. Na koncie 35 lv nie dostalem bana (używałem full SH itp), natomiast na dwóch kontach 1 lv (shopki) dostałem bana (Nie używałem funkcji, stałem tylko w m1). Nie wiem dokładnie od czego to zależy, lepiej graj na czysto, MOD nie ma sensu :)

Opublikowano

grać mozesz grac na modzie. zawsze są szanse na złapanie bana za moda, ale można je zminimalizować :)

wystarczy

-zablokowac hs (najnowszą metodą)

-nie grać na speedhack (jak cofnie to juz lipa, logi zapisane :P)

-nie dawac więcej niż 9.999.999kk na handlu

-nie używać funkcji teleport.

Opublikowano

grać mozesz grac na modzie. zawsze są szanse na złapanie bana za moda, ale można je zminimalizować :)

wystarczy

-zablokowac hs (najnowszą metodą)

-nie grać na speedhack (jak cofnie to juz lipa, logi zapisane :P)

-nie dawac więcej niż 9.999.999kk na handlu

-nie używać funkcji teleport.

No dobra ale grac na modzie na tych kontach nadal czy przejść na czystego metka ?

55mddg.jpg

Opublikowano

No dobra ale grac na modzie na tych kontach nadal czy przejść na czystego metka ?

To już zależy od Cb. Czy potrzebny ci Wh i obejście ;D

bombseedslogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...