Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze pomożcie mi ułozyć 2 Buildy dla Ahri i dla Shaco

ajax1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, czy mogłbym prosic o 2 biuildy na ahri i shaco ale bardziej na shaco , chce pzypomniec ze niemam run jeszcze .. :) gdyby sie dalo czy nazwy itemkow mogly by byc po polsku ??, DZIEKUJE !! i pozdrawiam

build dla shacoo moze byc na Linie jak i na jungle

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Shaco: Latarnia, buty 5x speeda (ew. berserki), infinity edge, phantom dancer, trinity force, bloodthrister

po Polsku to mniej więcej tak: Tancerz widmo, Moc trójcy, krwiopijca, nieskończone ostrze

Gold Member

nvm

Opublikowano

na szako: 2x miecz dorana, berserki, infiniti, mlotek lodowy, ta zielona lapka taka :D. fanton, krwiopijec, sprzedajesz buty i fantoma

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

ja mam taki na shaco:

butki+3xhp pot>latarnia wriggla>buty bersekera>krwiopijca(bloodthister)>ostrze nieskończoności(infinity edge)>Widmowy Tancerz(Phantom Dancer)>+ coś na survi zawsze biore frozen malleta ;P

grałem tym buildem dopiero 2 razy i w 1 meczu staty 22/1/8 a w 2 20/1/14 :D wiec idzie jakos

Natomiast Ahri;

2xDoran's ring>sorcerki (buty maga)> różdżka wieków(Rod of Ages)> Rabadonka> Morrellos costam taka fioletowa ksiazka>szprzedaje 1 dorana i kupuje graspfire cos tam :P taka czacha xD> sprzedaje 2 dorana i kupuje berlo otchlani albo void staffa :D (oczywiście jak gra tyle trwa)

//Nieregulaminowa sygnatura - za duży rozmiar, .gif.

Opublikowano

na shaco :

buty i 3 potki

latarnia

buciki mobilitki

trinity (zaczynam od blasku)

ostrze nieskończoności

widmowy tanczerz

anioł stróż

jak chcemy można sprzedać latarnie i kupić krwiopijcie, lecz lepiej nie gdyż możemy solo zrobić barona

<>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ahri gram tym buildem i jest kosa:

2 dorany > buty na penetracje magia > will of the ancient > pas giganta > rozdzka na 80 ap > rylaia > rabadon > i pozniej zaleznie od tego co potrzeba

Opublikowano

Ja gram Ahri tak i jest naprawde kosiur :)

Buciki + potki

Hextech

Rabadon

Buciki maga

Wiedza starozytnych <czy jak to sie tam zwie>

Rylai

I last itema zazyczaj nie skladam bo idzie surrend lub win :D

Ale z last to zalezy na kogo co :)

Opublikowano

BŁĄD, shaco na poczatek kupujemy miecz dorana, butki, nastepnie od razu składamy OSTRZE NIESKONCZONOSCI, zaczynajac od BF sword(KW miecz) bo z Q mamy 100% crita wiecej nie potrzeba. dopiero potem składamy phantoma(widmowy tancerz), bloodtrist(krwiopijec),

Drugi phantom I na koniec sprzedajemy dorana I kupujemy guardian angel(Anioł stróż?),to ta zbroja co wskrzesza.:P

jak zginiemy zawsze możemy znowu uciekać, bo Q mamy gotowe :P.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Shaco only jungla.

A patrząc na buildy niektórych to podam ci mój:

-cloth armor + 5hp potion

-butki

-latarnia

-mobility

-i tutaj czego potrzebujesz. Jeśli wrogowie mają dużo życia to madreds, jeśli mają dużo armora to black clever albo last whisper, jeśli zabijasz bez problemu to infinity edge

-jeśli potrzebujesz survi to guardian albo banshee.

-pózniej możesz selnąć latarnie i kupić bloodthistera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...