Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Początki z SeaFight

profilus=)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Dziś siedząc u kolegi, zbierałem mu blyskotki na owej grze.. gra wpadła mi do gustu.. Tylko nie wiem jak co zacząc troche za duzo do pojęcia jak na początek.. moglibyście opisać jak stawiać pierwsze kroki itp.? za pomoc wynagrodze.

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Wedlug mnie bez fulla nic nie osiagniesz ....

tzn najpierw kup statek elitarny jest to ten na bazarze za 69000 perel

a nastepnie armaty (55) Wazne ! trzeba kupywac 55 a nie 50 poniewaz 55 kosztuja tyle samo a sa lepsze

kiedy i gdzie kupic 55 55 mozna kupic w specialne dni na bazarze trzeba czekac i czuwac ;D

nastepnie uszlachetnic te owe armaty jezeli chcesz pogadac o grze mozesz napisac tutaj skontaktujemy sie

* jak bedziesz kupywac armaty, statek, kulki elitarne byle co za perly Wazne ! dojdz do Bractwa ZNIZKA wtedy masz o 10% mniejsze koszty ; )

Opublikowano

Na początek rób misję próbój licytować statki na początek ten za 5 tyś pereł a potem ten za 69tyś pereł

do 2 lvl niszcz potwory bo npc na 1 mapce nic nie daję na 2 lej wild 13 los renegados i rat packi

aby zdobyć 2 lvl musisz zrobić wszystkie misję i potem ukonczyć test pirata w którym będziesz musiał ubic jak dobrze pamiętam 6 trakusów i 6 seren

kupuj armaty na początek kupuj 30 funtówki a potem kupuj za perły 55 funtówkę kolega w poście up mlody dobrze powiedział śa takie same w cenie ale 55 jest lepsza póżniej też możesz kupowac armaty admiralskie dostępna niektóre dni bijąć nią dostajesz dodatkowo pd,pe

kupuj piratów bo gdy będziesz walczył z kimś to możesz zabordażowac statek lub obronić się przed nim a i kupuj im wyposażenie

musisz też kupić załoge na placu targowym nie jest ona droga muszisz kupić majtka naprawia 19800 hp na 2 minuty,niewolnicy elitarni

przyspieszają ładowanie armat o 40% muszisz ich mieć 200 żyją 14 dni,Kanonier zwiększ szansę na trafienię o 5 %,poszukiwacz skarbów pokazuję na mini mapie błyskotko oznaczone żółtą kropką ułatwia to ich szukanie

pokłady zacznik kupować gdy będzies miał już full armat bo na pokałdy można dawać armaty

jeżeli oczymś zapomniałem lub chcesz wiedzieć napisz odpowiem

Opublikowano

jezeli bd gral dobrze to nie musi wydawać sms ja mam 5 pokładów elitarnych 30 55 funtówek 10 admiralskich i jakoś wysłałem 1 raz tylko sms na kulki więć nie opowiadaj takich głupot

ale jeżeli chce być szybko dobry to tak mhh i do dzieła :)

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Na 1 mapce najlepiej bic potworki zrobic wszystkie misje dla początkujacych potem misje test na 2lvl. Na mapach 2/* bic Wild13, Sincler's man, Red Korsar, Los Renegados. nazbierać z 300tyś. złota licytnąć minielite(Litle Buccaner - 5tyś pereł) bic wypisane wyżej NPC kupic ful 30f , elitarnom załoge(wylicytować na placu) i tyle ile możemy 55f( za perły) bić kase robić lvl najlepiej zrobic do 5lvl i bic kase licytować 50f na bazarku a gdy wymienimy 30f na armaty elitarne robić pergi i bić admirały i wlecieć na słoneczną. po armatkach robimy pokłady eli po kolei kupujemy lup licytujemy i dalej robimy co chcemy możemy zainwestować w talenty uszlachetnienie armat lub kasztele.

Opublikowano

@up

Sprawdzaj daty.

Jak byś jeszcze czegoś nie wiedział to zapraszam tutaj

http://www.mpcforum.pl/topic/699200-big-tut-poradnik-dla-nowych-graczy/

1375884335-U390809.png

Blue Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...