Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Rozpakowane root

metin123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak rozpakowałem root i wkleiłem do głównego folderu, a w pack podmieniłem na pusty root to co trzeba jeszcze zrobić by odpalić metina?? Bo coś nie chcę się włączyć.

Opublikowano

Pobierz FileArchiver2 >>Skopiuj pliki root.epk ,root.eix na pulpit np >>>Extracted>>>Extracted Archive>>wybierasz plik root>>>otwórz>>>wybierasz gdzie ma wypakować (na pulpit)>>>zapisz>>>szukasz rozpakowanego pliku root>> znajdujesz servinfo.py >> zmieniasz IP na swoje z końcówką 100>>>extracted>>>Pack Archive i gotowe.

Liczę na +

Opublikowano

FileArchive wypakuj root.. znajdz servinfo.py...

http://wklejto.pl/115008

Tu masz wypakowane servinfo.py...

Zmień IP na swoje

5.39.105.100-Te IP zmień kurcze na swoje .. spakuj i wejdz na ten ... serwer! wrr....

Opublikowano

ON CHCE GRAĆ Z ROZPAKOWANYM ROOT'tem xD

Nie jestem pewna ale kiedyś na SF2008 dało grać się z rozpakowanym locale_pl więc może root też przejdzie

Wypakuj root wrzuć do głównego folderu nie do pack ! a w pack zostaw oryginalny root i zobacz czy uda się =)

Opublikowano

Da sie! ale trzeba edytowac metin2.bin i inne pliki ktore uruchamiaja archiwa (wiem ze sie da bo jakis gosciu tak robil, ale nie pamietam jak)

@edit

w /pack/index edytuj! (w tym tygodniu postaram sie zrobic o tym tuta ale nie na mpc tylko na yt :(http://www.youtube.com/user/PiotrObstPRO)

99% nie normalnych ludzi czyta posty z ręką na myszce jeśli należysz do tego 1%-ta wklej to na swoja sygnaturę

Już za późno nie zdejmuj ręki

Opublikowano

Gdzie ty gościu masz w index położenie root? -.-, a ze metin2.bin to wiem. Próbowałem w hexie ale fragment jest jakby zakodowany. Pytałem KaMeR'a ale się pewnie boi że mu moda rozłożę lub lepszego zrobię xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...